Dit evenement is afgelopen

'Nuff Said

'Nuff Said

In het kader van 360 Istanbul festival

Een voorstelling in het kader van 360 Istanbul. Een festival op het kruispunt van Mediterraanse en Westerse cultuur.

Aftrap van een nieuw seizoen'Nuff Said. Wereld in beweging. Al 10 jaar lang podium vol stad. Tussen mainstream en underground, vol jong talent en internationale namen. Met elke maand een rits kwaliteit. Be it comedy, literatuur, muziek, spoken word,... Telkens vakkundig ingekapseld door de jungle hazers van BRZZVLL en chef d'orchestre Erhan Demirci.

 

HASSAN EL RAHAUI (NL) is een van de snelst rijzende sterren binnen de Nederlandse comedy-scene en wie hem heeft gezien, snapt meteen waarom. Hassan heeft een berg aan goede grappen over zijn Marokkaanse familie en een sympathieke stijl die de harten van het publiek wint. In 2016 won deze vriendelijke Utrechter de juryprijs op het Griffioen Cabaret Festival.


SAMIRA BEDRAOUI
is een 17-jarig meisje, geboren in Genk met Marokkaanse en Italiaanse roots. Haar ouders hebben vijf dochters waarvan zij de oudste is. Schrijven is voor haar een uitlaatklep die ze ontdekt heeft toen ze twee artiesten heeft mogen ontmoeten voor de show van ‘Nuff Said. Die ontmoeting heeft haar enorm geïnspireerd en sinds die dag is ze begonnen met schrijven.


THECOLORGREY
is het alias van de 22-jarige Antwerpenaar Will Michiels die zich sinds 2014 als MC, producer en songwriter op de kaart zet in de Belgische Urban-scene. Zijn Engelstalige rap valt op door de strakke flow in combinatie met smooth, laidback vibes, zelfgemaakte beats in een eigen productie. TheColorGrey rapt niet alleen met een flow waar de soul van afdruipt, maar zijn voortreffelijke en warme stem zuigt ook de aandacht naar zich toe.


ANDY FIERENS wordt wel eens gezien als een buitenbeentje van de Vlaamse literaire wereld omwille van zijn originele, humoristische en genadeloze schrijfsels. Hij is een graag gezien performer, ook buiten de taalgrenzen. Naast dichter is hij frontman van de muziekgroep Andy & the Androids. Fierens verwierf bekendheid bij het grote publiek door het televisieprogramma ‘Iedereen Beroemd’, waarin hij regelmatig gedichten voorleest.

CRAIG CAMPBELL (CAN)
is een schitterende standupper en een van de meest charismatische en inventieve performers in het comedy circuit. Hij was te zien op tal van bekende tv shows zoals  ‘Jim Carrey Live’, ‘Michael McIntyre's Comedy Roadshow’ en ‘Russell Howard's Good News’. Momenteel is hij voor de derde keer op tour met Frankie Boyle. 
“Loud, beautifully crafted tales of outsider adventure” - Independent


TIMING:
deuren open: 19:45
start show: 20:15
Opgelet, de zitplaatsen zijn beperkt. Wil je graag zitten, kom op tijd. Voor de anderen voorzien we staanplaatsen!

www.nuffsaid.be