Dit evenement is afgelopen

Bart Herman - In mijn element

Bart Herman - In mijn element

Seniorenvoorstelling

Bart Herman brengt nieuw materiaal en het fijnste uit zijn ouder reperotire. Nederlandstalige folk, country, pop en rock’n roll. Begeleid door zijn trouwe muzikanten, is hij volledig ‘in zijn element’.

 

Bart Herman heeft een splinternieuwe theatershow en CD.  Zoals de titel laat vermoeden is deze singer-songwriter in grote vorm en dat gevoel wil hij delen met zijn publiek. Aan de hand van kersverse songs laat hij niet alleen zien dat hij zich goed voelt maar wordt ook duidelijk hoe belangrijk de vier natuurelementen zijn in zijn oeuvre en zijn leven. Laat Bart Herman zingen en gitaarspelen bij een kampvuur op het strand bij ondergaande zon en hij is volledig in zijn element. 

Met dit nieuw materiaal en uiteraard het fijnste uit zijn ouder repertoire zorgt Bart Herman ervoor, begeleid door zijn trouwe muzikanten, dat ook u meer dan in uw element de zaal verlaat. Nederlandstalige folk, country, pop en rock-’n-roll. Bart Herman volledig in zijn element, op zijn veelzijdigst, zeg maar op zijn best! Een absolute must voor de echte BH-liefhebber.

Bart Herman: zang, akoestische gitaar, mondharmonica en piano
Chris Peeters: gitaren
Bas Bulteel: piano en accordeon
Raf Helsen: percussie

www.bartherman.be