Dit evenement is afgelopen

CLUB 26: Gruppo di Pawlowski + It It Anita

CLUB 26: Gruppo di Pawlowski + It It Anita

Op vrijdag 26 mei stelt het inmiddels beruchte Gruppo di Pawlowski zijn tweede plaat voor tijdens de Limburgse releaseshow in Club 26. In het voorprogramma niemand minder dan Luiks geweld It It Anita.

 

Gruppo di Pawlowski
Mauro Pawlowski heeft in Limburg nog maar weinig introductie nodig. Met referenties als dEUS, Evil Superstars, Mauro & The Grooms, Maurits Pauwels Groep kom je al een heel end. Maar met Gruppo di Pawlowski is Mauro op zijn gevaarlijkst. Mauro noemt dit een 'asocial party orchestra' waarbij de krankzinnigheid van The Birthday Party en Captain Beefheart aan een wals waagt met het wilde Grinderman, het bezwerende Mano Negra en de ziedende noise van The Jesus Lizard.

Debuutplaat 'Neutral Village Massacre' was een briljant album dat door de legendarische producer Steve Albini in Chicago werd ingeblikt. De nieuwe plaat werd iets dichter bij huis opgenomen. Bronsgroen eikenhout met de volume op 11. We zijn benieuwd.

Support: It It Anita
Support wordt verzorgd door het al even gekke It It Anita. De Luikse scene kent al even een opmars dankzij bands als Cocaine Piss en The K., maar met It It Anita heeft de stad ook een band die het podium nog onveiliger durft te maken. Wij weten niet waar de drum nu zal eindigen, maar we sluiten alvast een stevige verzekering af.


Tickets: € 10 VVK | € 13 KASSA || Tickets at: http://club26.tickoweb.be/ and at jeugdcentrum Rondpunt 26.