Dit evenement is afgelopen

The End Of The World As We Know It

The End Of The World As We Know It

THE END OF THE WORLD AS WE KNOW IT is een energieke lecture performance over activisme, ondernemerschap en de maakbaarheid van de toekomst. In een co-productie met C-mine cultuurcentrum Genk en Via Zuid creëren Leyssens en Horrichs een open werkplaats op de theatervloer die de kijker wegwijs maakt in de magie van het maken.

 

Designer Jan Leyssens maakt zijn verlangen waar om op een podium te staan en de wereld te vertellen hoe technologie en duurzaamheid perfect hand in hand kunnen gaan. Onder het motto “er is niet één grote oplossing maar vele kleine oplossingen” gaat hij samen met regisseur Ruud Horrichs in gesprek over bijzondere projecten en reikt hij zijn boodschap aan.

THE END OF THE WORLD AS WE KNOW IT is een energieke lecture-performance over activisme, ondernemerschap en de maakbaarheid van de toekomst. In een co-productie met C-mine cultuurcentrum Genk en Via Zuid creëren Leyssens en Horrichs een open werkplaats op de theatervloer die de kijker wegwijs maakt in de magie van het maken.

Bezoek hier de website !


In het kader van de finissage van Trademarks, The Sound of TM
(Stadstriënnale Hasselt-Genk).

Spel en tekst: Jan Leyssens
Regie en tekst: Ruud Horrichs
Soundtrack: Wouter Souvereyns
Animatie: Tawfik Mouatassim
Productie: C-mine cultuurcentrum/
Werkplaats & De Eenzamen