Dit evenement is afgelopen

Baba Zula (Tur) + Dirty Hips

Baba Zula (Tur) + Dirty Hips

Lokale Helden Kick-off Genk - Staand concert

STAAND CONCERT

Lokale Helden Kick-off Genk


Lokale Helden van Poppunt wil zoveel mogelijk muzikanten laten optreden. Op zondag 30 april zullen er daarom massaal veel huiskamerconcerten georganiseerd worden op verschillende locaties in Genk. De kick-off van dit Lokale Helden weekend vindt plaats in C-mine op 28 april.

 

De legendarische Turkse band Baba Zula zal er ten dans spelen. Ze brengen psychedelische rock ’n rol met een serieuze oriëntaalse hoek af! Als voorprogramma presenteren we u de lokale helden van Dirty Hips. Een niet-te-missen avond!

Timing
20:15 Dirty Hips
21:00 Baba Zula

Dirty Hips
Met één heup door de modderige bluesdelta ploeteren, terwijl de andere de samba danst. Dat is precies wat Dirty Hips uit Limburg graag doen. Ze spelen rock en country blues met samba- en latin-invloeden. Moeilijk voor te stellen? Denk aan wat een ontmoeting tussen Muddy Waters en Antônio Carlos Jobim mogelijks zou hebben opgeleverd.
Deze keer in een unplugged versie maar aangesterkt door sazspeler Harun Karki! Over eclectisch gesproken...
http://vi.be/dirtyhips

Fabio Canini (stem, gitaar)
David Lamela (bas)
Daniel Vanderhoydonks (toetsen, gitaar, trompet)
Dirk Oliestelder (percussie)
Harun Karki (saz)BaBa ZuLa (TUR)
BaBa ZuLa is een alternatieve muziekgroep uit Istanbul met een unieke psychedelische sound: Oriental Dub. BaBa ZuLa plaatst Oriëntaalse invloeden en instrumenten als de darboeka, de elektrische saz en lepels naast moderne beats en elektronica. Hun Istanbul Psychedelica grijpt terug op zowel psychedelische rock ’n roll, reggae en dub als de muzikale tradities van de vorige generaties in Istanbul. Live bezorgt de groep hun fans een unieke ervaring. Rituele performances worden een mengvorm van kunstdisciplines: buikdanseressen, kostuums, poëzie, theater en tekenkunst maken van elk concert een zinderend audiovisueel feest.

Het eerder voorziene voorprogramma 'Murat Ertel meets Rodrigo Fuentealba' is geannuleerd.