Dit evenement is afgelopen

Mosa Trio

Mosa Trio

Het Mosa Trio mag de reeks aperitiefconcerten aftrappen. Het jonge trio wordt gevormd door de musici Alexandra Van Beveren (viool) en Paul Stavridis (cello) uit Genk – beiden oud-leerlingen van de Genkse Academie – en Bram de Vree (piano) uit Maastricht. Sinds de oprichting in 2010 heeft het pianotrio veel van zich laten horen in binnen- en buitenland.

 

Het Mosa Trio mag de reeks aperitiefconcerten aftrappen. Het jonge trio wordt gevormd door de musici Alexandra Van Beveren (viool) en Paul Stavridis (cello) uit Genk – beiden oud-leerlingen van de Genkse Academie – en Bram de Vree (piano) uit Maastricht.

Sinds de oprichting in 2010 heeft het pianotrio veel van zich laten horen in binnen- en buitenland. De ene prijs na de andere veroverden ze op internationale concours en in 2014 werden ze laureaat van Supernova. Dit trio bulkt van talent. Ze zullen een Beethoven trio (opus 70 nr 2) brengen en een nieuw voor hen gecomponeerd werk van de Belgische componist Mathias Coppens. De Fantasiestücke van Schumann maakt het programma compleet.

Genieten en achteraf nakaarten bij een glaasje, de gekende succesformule!