Dit evenement is afgelopen

‘Nuff Said

‘Nuff Said

‘Nuff Said –ondertussen het derde seizoen in C-mine- blijft groeien. De unieke mix van livemuziek, comedy en gesproken woord zorgt voor legendarische avonden.

 

De zaal wordt omgebouwd tot een kolkend café waar huisorkest BRZZVLL en master of ceremony Erhan Demirci je op de juiste tonen ontvangen. De internationale gastcomedians, souldivas en slam poets nemen je mee naar een ongekend hoogtepunt!

Line-up voor 13 mei:

SVEN HARDIES is geboren in Deurne maar werd onder lichte dwang meegenomen door zijn vrouw naar Oud-Turnhout, waar hij volledig gedomesticeerd en compromisloos de was en de plas doet. Gelukkig heeft hij op een podium wél iets te zeggen. Hij komt uit het eerste nest van het Antwerps cultuurproject Get up, Stand Up! met coaching van Nigel Williams, Thomas Smith en Alex Agnew. "Een kruising tussen Henry Rollins en Theo Maassen." - Stijn Meuris


SULI BREAKS (VK) is een charismatische dichter uit Londen die sociale media gebruikt als platform om mensen te betrekken bij belangrijke maatschappelijke thema's zoals racisme, religie, onderwijs en schoonheid. Hij werd bekend met 'Why I Hate School, but Love Education' dat meer dan 2 miljoen views vergaarde in amper drie dagen tijd en dat ondertussen al meer dan 8 miljoen keer bekeken werd.


SAMIRA SALEH is geboren in het Nederlandse Den Haag en op haar twaalfde met ouders en broertje naar Mechelen verhuisd. Nu studeert ze psychologie aan de VUB, maar bovenal is ze een slam poet met vuur. Samira treedt op met Amerikaanse slam poets in de Brusselse Bozar, wint slamwedstrijden allerlei en heeft ons land vertegenwoordigd op Next Generation Speaks, een toonaangevend slamproject in San Francisco.

 


MICHAEL FABBRI (VK)
wist zijn stempel al snel door te drukken in het Britse comedy circuit. Na zijn verschijning in 'So You Think You’re Funny?' op Channel 4 bouwde hij een flinke reputatie op als een van de meest veelbelovende opkomende comedians. Een reputatie die hij mooi weet waar te maken gezien hij vaak optreedt in de beste clubs van het land.
“One of the best up and coming acts around” – Chortle
“Exceptionally funny...extremely sharp...hugely enjoyable” - The Scotsman


-----------
TIMING:
deuren open: 19:45
start show: 20:15
Opgelet, de zitplaatsen zijn beperkt. Wil je graag zitten, kom op tijd. Voor de anderen voorzien we staanplaatsen!

Reserveren aangeraden: c-minebezoekersonthaal@genk.be / 089 65 44 90.
vvk: 10 euro | kassa: 12 euro
Volgende editie: 11 nov 2017.
www.nuffsaid.be