Dit evenement is afgelopen

Jazz op het plein - Trio In Bocca Al Lupo (Finoulst, Gruarin, Alano)

Jazz op het plein - Trio In Bocca Al Lupo (Finoulst, Gruarin, Alano)

Vorige zomer een schot in de roos! Ook dit jaar kan je vier zomerse woensdagavonden op het C-mine plein op een ontspannen manier genieten van jazz. Wij rekenen op mooi weer en zorgen voor sfeervolle jazzcombo’s. In samenwerking met Ciné Città.

 

Vorige zomer een schot in de roos! Ook dit jaar kan je vier zomerse woensdagavonden op het C-mine plein op een ontspannen manier genieten van jazz. Wij rekenen op mooi weer en zorgen voor sfeervolle jazzcombo’s.

In Bocca al Lupo, letterlijk in de bek van de wolf, maar in de Italiaanse spreektaal wordt deze zegswijze gebruikt om iemand veel succes, geluk te wensen! 

Succes is ook het sleutelwoord voor dit nieuw trio met Alano Gruarin – piano, Tim Finoulst – gitaar en Carlo Nardozza - trompet. Deze 3 Genkse muzikanten steken de koppen bij elkaar om voor U de mooiste Italiaanse hits op een rijtje te zetten.

Succesen die hen niet ontgaan zijn doordat ze opgroeiden in en rond de Genkse Cités alwaar zich dankzij de toenmalige mijnwerkers uit Italië, Polen, Turkije,… een culturele smeltkroes heeft gevormd.

Ennio Moricone, Totto Cotugno, Nino Rossi, Albano en Romina,… zijn maar enkele van de vele componisten/artiesten waaruit zij hun repertoire samenstellen en dit alles overgoten met een stevige jazzsaus, omdat dat natuurlijk is waar deze musici doorgaans mee bezig zijn.

Dit wordt misschien wel het meest verrassende concert van de Jazz op het plein-reeks. We gaven trompettist Carlo Nardozza carte blanche en hij kwam op de proppen met dit prachtige idee!

Line-up:
Tim Finoulst (gitaar)
Alano Gruarin (piano)
Carlo Nardozza (trompet)

In samenwerking met Ciné Città.