Dit evenement is afgelopen

Peeping Tom - Moeder

Peeping Tom - Moeder

‘Moeder’ is het tweede deel van de trilogie die Peeping Tom maakt en die begon met’ Vader’, een voorstelling die ook in Genk te zien was. Bij deze voorstelling zijn alle ingrediënten aanwezig die het universum van Peeping Tom zo bijzonder maken: dans, theater, acrobatie, muziek …

 

‘Moeder’ is het tweede deel van de trilogie die Peeping Tom maakt en die begon met’ Vader’, een voorstelling die ook in Genk te zien was. Bij deze voorstelling zijn alle ingrediënten aanwezig die het universum van Peeping Tom zo bijzonder maken: dans, theater, acrobatie, muziek … De mix van al die essentiële onderdelen zorgt weer voor een voorstelling die veel meer is dan de som van de onderdelen. En dat is de sterkte van dit Belgische gezelschap dat internationaal hoge toppen scheert. Het brengt hen in het rijtje van de Belgische grote gezelschappen zoals Les Ballets C de la B en Rosas.

Zodra het doek opengaat, wordt het publiek bij ‘Moeder’ meegesleept in een onzekere wereld. Waar bevinden we ons? Zijn we beland op een begrafenis, of op de heropvoering ervan in een opnamestudio? Of nog ergens compleet anders, in de ondervragingsruimte van een politiebureau bijvoorbeeld? De vreemde wereld van ‘Moeder’ is er een waar al deze mogelijkheden perfect naast elkaar kunnen bestaan.

> Trailer