Dit evenement is afgelopen

GEANNULEERD: 'Nuff Said

GEANNULEERD: 'Nuff Said

IEDEREEN DIE EEN TICKET KOCHT WORDT PERSOONLIJK GECONTACTEERD.

'Nuff Said. Wereld in beweging. Al 10 jaar lang podium vol stad.

 

Editie 31 – zaterdag 4 april 2020

Actueel podium-geweld uit de hele wereld kruipt hier elke maand voor de spotlight! Een kruispunt van mainstream en underground, 12 m² vol jong talent en internationale namen.

 

‘Nuff Said betekent iedere aflevering een nieuw patroon vol comedy, literatuur, muziek en spoken word.. No nonsens, global en local. Steeds zwierig in de blend gedraaid met de spacefunkers BRZZVLL en de sprekende bougie BENEDETTO SCHILLACI. Stap in en beleef deze heerlijke roadtrip van op de eerste rij.

 

----

 

DENA VAHDANI (BE) is een stand-up comedian uit Brussel met Iraanse roots. Deze warrior princess vertelt in haar show over de liefde voor haar ouders, Vlamingen en vrouwen. Ze heeft een tweewekelijks humoristisch rubriek op de Brusselse radio Bruzz. Vorig jaar heeft ze in Paleis 12 voor een 3000-koppig publiek gespeeld in het kader van Rire Ensemble. Verder was ze winnares van La Ruche 2016, Les Poulains du Rire 2017, Best de l'Humour 2018, Tremplin de Rochefort 2018 en Remicourt 2019.

 

 

CHILDREN OF ZEUS (VK) is het soul-project van DJ/MC/beatmaker Konny Kon en zanger/MC Tyler Daley (a.k.a. Hoodman). Waar Dub Phizix, Chimpo, Zed Bias en Levelz naam aan het maken zijn in de drum-’n-bass, bass music and grime komt Children of Zeus met een soulvolle invalshoek vanuit Manchester. Met steeds meer airplay en een groeiende fanbase brengen deze mannen classic soul food for the hip hop generation!

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=UORYYaNTBks

DARA SHEIKHI (BE) is geboren in Aleppo, Syrië. In 2015 ontvluchtte hij de oorlog en kwam hij aan in België. De eerste negen maanden bracht hij door in het opvangcentrum van Kapellen. In 2017 verwerkte hij samen met andere vluchtelingen zijn ervaringen in de succesvolle theatervoorstelling Dying For Life. Dara is biochemicus van opleiding en had voordien niks met cultuur. Nadat hij zich heeft ontpopt tot acteur, waagt hij zich nu aan stand up comedy. Dara’s motto is dan ook: ondanks alles blijven we lachen!

 

 

SABRINE INGABIRE (BE) is geboren in Rwanda en vluchte naar België toen ze vier was. Daar groeide ze op tussen Brussel en Vlaanderen, vandaag woont ze in Amsterdam. Sabrine is schrijfster, cultuurredacteur bij NRC Handelsblad en columniste bij De Morgen. In 2016 verscheen haar eerste roman ‘Le Chemin vers le Bonheur’ en haar nieuwste boek dat dit jaar zal verschijnen gaat over de dekolonisatie van de geest. Verder is ze jongerenadviseur bij de Vlaamse Jeugdraad, mensenrechtenactiviste en public speaker.

 

 

ARIE KOOMEN (NL) is doorgebroken met het cabaretduo Arie & Sylvester. Na het winnen van een cabaretfestival, overvolle tours en eigen TV-programma’s was het weer tijd om solo te gaan. Arie is een grappenmaker pur sang. In sneltreinvaart passeren tal van grappige anekdotes en observaties. Hij zoekt graag de wetten van de logica op om via doldraaiende redeneringen tot hilarische conclusies te komen. Met zijn rijke fantasie weet hij van elk onderwerp of thema een komisch verhaal te maken.

 

 

DJ set by POLYTE

 

 

 

Opgelet, de zitplaatsen zijn beperkt. Wil je zeker zijn van een zitplaats, kom dan een half uurtje vroeger. Voor zij die niet kunnen zitten voorzien we staanplaatsen!

 

Minimumleeftijd: 16 jaar

-------

Info & tickets: www.c-minecultuurcentrum.be / 089 65 44 90
7 euro (-26 jaar) | 12 euro
Volgende editie: zaterdag 3 oktober 2020
www.nuffsaid.be