Dit evenement is afgelopen

'Nuff Said

'Nuff Said

Actueel podium-geweld uit de hele wereld kruipt hier elke maand voor de spotlight! Een kruispunt van mainstream en underground, 12 m² vol jong talent en internationale namen.

 

‘Nuff Said betekent iedere aflevering een nieuw patroon vol comedy, literatuur, muziek en spoken word.. No nonsens, global en local. Steeds zwierig in de blend gedraaid met de spacefunkers BRZZVLL en de sprekende bougie ERHAN DEMIRCI. Stap in en beleef deze heerlijke roadtrip van op de eerste rij.


Update: Omwille medische redenen heeft Narcy zijn optreden moeten annuleren. Als vervanger hebben we het muzikale MO&GRAZZ!

----

NJAMBI MCGRATH (VK) is de in Kenia geboren comedian en auteur die de stand-up scene opschudt. Sinds haar debuut in 2010 heeft Njambi de finale bereikt in tal van nationale comedy-wedstrijden, evenals het schrijven en uitvoeren van vier Edinburgh Festival-shows met lovende kritieken. Ze is niet bang voor hardnekkige onderwerpen zoals de verborgen gruwelen van de koloniale overheersing of haar ervaringen van racisme in de VS en het VK.
“Important voice” – The Times

 

 

 

MO&GRAZZ (BE) bestaat uit de in Philadelphia geboren en getogen zangeres Monique Harcum en de Belgische DJ-pionier Grazzhoppa. Muziek bracht hen samen op meer dan één manier - eerst als vrienden, dan als partners en nu als het muzikale duo Mo&Grazz. Samen brengen ze een unieke sound waarbij hip-hop, funk, jazz, gospel en klassieke R&B worden samengesmolten tot een nieuw geheel. Kom de feelgood vibes live ervaren!

 


 

 

LEV VANORBEEK (BE), een 34-jarige bouwvakker uit Zepperen, ontwikkelde reeds op jonge leeftijd een liefde voor motoren. Ook humor was altijd al zijn passie. Hij voegde de twee samen en zo ontstond Motorcycle Comedy. Hij hoopt vanavond te overtuigen met grappige observaties uit het dagelijkse leven, in het plat Zeppers. In 2017 was hij één van de comedians in het tv-programma Voor de Leeuwen.

 

 

Y.M.P. (NL) oftewel YoungMichPoetry, is een talentvolle woordkunstenaar uit Rotterdam-Zuid. Het hiphopbloed pompt door zijn lichaam. Maar ook invloeden van klassieke muziek stromen door zijn optredens heen. In 2016 ging zijn onemanshow ‘De Binnenplaats’ in première. Hierin vertelt hij in een mix van spoken word en live muziek openhartig zijn levensverhaal. Over opgroeien zonder vader, familiewaarden en verkeerde idealen.

 

 

JOHN ROBERTSON (VK) is een getalenteerde comedian die overal tot zijn recht komt. Hij heeft furore gemaakt met zijn comedyshow ‘The Dark Room’: een hilarisch, interactief computerspelletje waarin het publiek samen met hem moet ontsnappen uit een donkere kamer. De winnaar krijgt geld. De verliezers zullen sterven. Ontdek waarom dit real-life computerspelletje dé hit was op de Edinburgh Fringe.
"NOT TO BE MISSED!” – The Guardian

 

 

DJ set by HyalyteOpgelet, de zitplaatsen zijn beperkt. Wil je zeker zijn van een zitplaats, kom dan een half uurtje vroeger. Voor zij die niet kunnen zitten voorzien we staanplaatsen!

Minimumleeftijd: 16 jaar

-------

Info & tickets: www.c-minecultuurcentrum.be / 089 65 44 90
7 euro (-26 jaar) | 12 euro
Volgende editie: zaterdag 4 april 2020
www.nuffsaid.be