Dit evenement is afgelopen

'NUFF SAID FOR LIFE

'NUFF SAID FOR LIFE

met Seppe Toremans (BE), Gnawa De Bruxelles (BE), Larbii (BE), Rafeef Ziadah (VK) en Funmbi Omotayo (VK)

Actueel podium-geweld uit de hele wereld kruipt hier elke maand voor de spotlight! Een kruispunt van mainstream en underground, 12 m² vol jong talent en internationale namen.


 

‘Nuff Said betekent iedere aflevering een nieuw patroon vol comedy, literatuur, muziek en spoken word.. No nonsens, global en local. Steeds zwierig in de blend gedraaid met de spacefunkers Brzzvll en de sprekende bougie Gökhan Kizilbuğa . Stap in en beleef deze heerlijke roadtrip van op de eerste rij.


‘Nuff Said is solidair in alles wat het onderneemt. Zo vieren we deze december- editie opnieuw de ‘NUFF SAID FOR LIFE. Een iets hogere ticketprijs, maar je krijgt daarvoor feestelijk lekkere hapjes en we schenken unieke Music for Life cocktails. Met een beetje geluk maak je kans op leuke prijzen met onze ‘Nuff Said-tombola. De opbrengst schenken we aan Palestina Solidariteit.

 

SEPPE TOREMANS (BE) blijft zoeken naar logica in een wereld waarin die verder weg lijkt dan ooit. Geen humor over gekken aan de andere kant van de muur, maar over de zot in elk van ons. Altijd onvoorspelbaar, met veel interactie, improvisatie en een hoog hier-en-nu gehalte. Hij neemt zijn publiek mee vanaf de eerste minuut en ook al heeft niemand een idee waar het allemaal naartoe gaat (ook hijzelf niet), het is een fijne, wilde rit.GNAWA DE BRUXELLES (BE) staat onder leiding van maalem (meester) Rida Stitou. Hij staat bekend voor zijn rauwe zanglijnen en zijn opzwepende spel van de hazjhoujz, de driesnarige Marokkaanse bas. Sinds hij zich in 1998 in Brussel heeft gevestigd, heeft zich een Brusselse gnawa-scene ontwikkeld. Meer zelfs, met groepen zoals Gnawa de Bruxelles zou Brussel een van de belangrijkste gnawa-steden buiten Marokko zijn.

 

LARBII (BE) is de artiestennaam van de Limburgse rapper, Larbi Hulselmans. Hij behaalde in 2019 de tweede plaats van de Red Bull Music Bekvechten Battle. Na jarenlang teksten schrijven en nummers opnemen, bracht hij afgelopen zomer eindelijk zijn eerste EP genaamd ‘Uit een ander Tijdperk’ uit. Hou deze man in de gaten!


RAFEEF ZIADAH (VK) is derde generatie Palestijnse vluchteling en woont en werkt in Londen. Haar gedichten zoals 'We Teach Life, Sir' en 'Shades of Anger' gingen viraal binnen enkele dagen na hun verschijning op YouTube. “Rafeef ’s poetry demands to be heard. She is powerful, emotional and political. Please read her work and see her perform. You cannot then be indifferent to the Palestinian cause” - Ken Loach

FUNMBI OMOTAYO’s (VK) ontspannen, charmante stijl is moeilijk om niet van te houden. Deze comedian met Nigeriaanse roots vertelt verhalen met een zacht tempo en een vriendelijk gezicht dat de koudste harten kan doen smelten. In 2012 won hij zowel de prestigieuze ‘Leicester Square’ als de ‘Amused Moose's Laugh Off’. In 2015 ging hij in première met zijn sterke debuutshow ‘Legal Immigrant’.
“A charming young comic…he’s got the jokes to back up his charm. Soon, he could be playing to thousands” - Time Out

Opgelet, de zitplaatsen zijn beperkt. Wil je zeker zijn van een zitplaats, kom dan een half uurtje vroeger. Voor zij die niet kunnen zitten voorzien we staanplaatsen!

Minimumleeftijd: 16 jaar

Volg hier het evenement op Facebook


Opgelet, de zitplaatsen zijn beperkt. Wil je graag zitten, kom goed op tijd. Anders voorzien we een staanplaats.


De tickets kosten 5 euro meer dan normaal. Deze 5 euro per ticket gaat integraal naar de actie van Music For Life.