Grensgeval - Murmur

Grensgeval - Murmur

Voor iedereen vanaf 4 jaar

DATUM: zo 02 februari 2020

LOCATIE: C-mine - Grote zaal

UUR: 15:00

koop tickets

BASISPRIJS: € 10

-26: € 5

C-mine pas: € 7

koop tickets

De nieuwe voorstelling van de makers van Plock!

 

Murmur: fluisteren, murmelen, brommen, morren, kabbelen, klateren, ruisen...

Murmur gaat over de (on)mogelijke grenzen tussen mens, natuur en ding. Kan een mens een ding worden? Of een machine, of een dier? Kan een ding tot leven komen? En kan een object soms ook dierlijk zijn?

Camiel zwiept, smijt en slingert met speakers waaruit natuurgeluiden klinken. Hij bedekt ze, dempt ze, deelt
ze uit. Zo maakt hij live een acrobatische, bewegende geluidscompositie. Hij plakt speakers op zijn lijf, gaat de lucht in. Is hij een helikopter? Een zwerm spreeuwen? Een cocon? Of toch gewoon een zoekende mens? Hij hijst een krakende speaker op zijn rug, sleept als een slak over de grond.

Plots beginnen de rugzakken van het publiek te zoemen en wordt alles en iedereen deel van een wervelwind van geluid. Ben je een mens in een groep? Een dier in een zwerm? Of een instrument in een compositie? Of ben je het allemaal tegelijk?

Murmur is circus-geluidstheater dat alle zintuigen prikkelt. Met ruisende rugzakken, een landschap van speakers en een acrobatische componist.

Een voorstelling voor iedereen die wel eens meer dan alleen mens wil zijn.

Shortlist Roel Verniersprijs en shortlist CircusNext 2018- 2019, European programme coordinated by Jeunes Talents Cirque Europe and supported by the European Union