Dit evenement is afgelopen

Maxim Storms & Katrien Valkenaers - Melvius!

Maxim Storms & Katrien Valkenaers - Melvius!

C-takt

vrijdag 27 september   tocht + aankomst in Shopping 1
zaterdag 28 september  interventies van 10u tot 18u op diverse plekken in Genk
zondag  29 september voorstelling om 19 uur aan Bosdel 26, Genk

 

Een theatrale fietstocht van Leuven naar Genk met stopplaatsen vol performances. In Genk passeren ze door de wijken, spelen er korte stukjes en nodigen iedereen uit om zondag de voorstelling te bezoeken.

RAMP! Drie dagen lang dwaalt de legende van MELVIUS! door onze straten. Rampspoed beheerst de menigte! Een volgestapelde parade doolt rondom het marktplein, een bode scandeert de hoop en een tienkoppig koor bezingt genade in uw voortuin. Kommer en kwel - gratis en voor niets!

Met MELVIUS! speelt Ballet Dommage een catastrofaal spektakel in alle hoeken van ons dorp/onze stad. Geïnspireerd door het wagenspel tourt het theatergezelschap een maand lang rond, op weg van Leuven naar Genk. Net als in de stadsprojecten VOLK: Fragment 1 en 2 staat een bijzondere ontmoeting met buurtbewoners centraal.

Ballet Dommage is het avontuurlijke theatergezelschap van Katrien Valckenaers en Maxim Storms. Telkens onderzoeken zij hoe experiment en toegankelijkheid samen kunnen gaan in een vaak fysieke, beeldende theatertaal.  MELVIUS! wordt een absurdistisch locatieproject waarin het publiek deel wordt van de belevenis.

 

CONCEPT Katrien Valckenaers en Maxim Storms SPEL Greet Jacobs, Wanda Eyckerman, Katrien Valckenaers en Maxim Storms DECOR EN INSTALLATIE Tim Vanhentenryk KOSTUUM Rosa Schützendorf EINDREGIE Lisa Verbelen MUZIEK Gerrit Valckenaers PRODUCTIE Jana Debruyne en Sandra Diris ZAKELIJKE LEIDING Ruth Mariën en Hanne Doms FILM Wietse Palmans IN COPRODUCTIE MET 30CC en C-TAKT IN SAMENWERKING MET CC Aarschot, Diest, Scherpenheuvel, Hasselt, Heusden-Zolder en Houthalen-Helchteren. MET DE STEUN VAN de Vlaamse Overheid

 

Meer info binnenkort op de website of via  www.balletdommage.be