Little Waves Festival 2020

Little Waves Festival 2020

DATUM: za 18 april 2020

LOCATIE: C-mine

UUR: 17:30

koop tickets

BASISPRIJS: € 23 - 28 - 33 - 38

koop tickets

Met Little Waves houden we de traditie – dé aftrap van het festivalseizoen – hoog! Hét indoorfestival voor u, de muziekliefhebber van het betere werk. De eerste namen zijn bevestigd.

 

KOOP NU EARLY BIRD TICKETS
Een beperkte oplage Early Bird tickets is te koop aan zéér voordelige prijs.

Early Bird: € 23 (op=op)
> Koop tickets
Regular ticket: € 28 (tot en met 15 maart)
Hurry-up ticket: € 33 (vanaf 16 maart)
Avondkassa: € 38


DESTROYER (CA)

Eerder al op de mainstage van Best Kept Secret, nu ook eindelijk weer in België: Destroyer! Nee, geen heavy metal gitaren, integendeel, wonderschone, ingetogen indie pop van de band van de Canadese pop-ambachtsman Dan Bejar. Zonet verscheen zijn nieuwe video ‘It Just Doesn’t Happen’, uit hun nieuw album ‘Have We Met’ dat verschijnt op 31 januari. We kunnen nu al raden welke recensies volgen.MOONEYE

Winnaars van De Nieuwe Lichting hebben de geschiedenis mee. Portland, Sons, Tamino, Equal Idiots, allen braken ze door. In 2019 stond er, naast o.a. Tessa Dixon, Mooneye op het podium. Hun singles‘Thinking About Leaving’  en ‘This Thing’ stuwden hun naar de podia van Rock Herk, Boomtown en Dranouter. Een festivallijstje waarin Little Waves meer dan thuishoort dachten we!DAVID KEENAN (IRL)

Het bestaat gelukkig nog, toptalenten die via Youtube internationaal doorbreken. Zo geraakte dezeIerse singer-songwriter op Pinkpop 2019. En we zijn enorm trots om hem als eerste in België te presenteren. Fans van Damien Rice, Glen Hansard of Lisa Hannigan, wees welgekomen voor a typical Irish voice: David Keenan!LANKUM (IRL)

Als The Guardian LANKUM aankondigt als ‘de meest overtuigende Ierse folkband in jaren’, dan weet je dat Little Waves weer een pareltje ontdekte. Een band die momenteel het eeuwenoude Ierse folkgenre heruitvindt! Boos, progressief en tegelijk toch vitaal. Muzikale drones met een vleugje psychedelica nemen je mee in een spookachtige apocalyptische trip. Op 25 oktober verscheen hun album ‘The Livelong Day’. Beluister hun openingstrack ‘The Wild Rover’. Wedden dat we je kunnen overtuigen?


IBE

Singer-songwriter IBE raast als een wervelwind door het muziekland. De grote ontbolstering komt er dit voorjaar tijdens The Voice van Vlaanderen. Vanaf de eerste live uitzending is IBE de gedoodverfde winnaar. Hij ontroert met covers van Lewis Capaldi, George Ezra, Kaleo en dat grote voorbeeld van hem, Ed Sheeran. De overwinning in de talentenshow levert hem een platencontract op. Vijf dagen na de finale komt zijn eerste single “Table Of Fools”. Zijn song wordt opgenomen in de playlists van zowat alle Vlaamse radiozenders en overschrijdt op enkele weken de kaap van 1 miljoen streams op Spotify.


 

 

 


 
Bekijk hier het overzicht van de afgelopen edities.