Dit evenement is afgelopen

GEANNULEERD: Little Waves Festival 2020

GEANNULEERD: Little Waves Festival 2020

Wat al een tijdje in de lucht hing, is nu ook officieel. Stad Genk last een aantal grote evenementen af, waaronder dus ook het festival Little Waves. Een zeer begrijpelijk gevolg op een moment waarin ieders gezondheid primeert. We hopen in eerste instantie dat jullie gezond en wel zijn en dat we samen kunnen uitkijken naar betere tijden, met een glas in de hand voor een podium bijvoorbeeld.

 

TRIXIE WHITLEY. MOONEYE & LANKUM NAAR LITTLE WAVES 2021 (17.04.2021)

Intussen werken we hard aan de line up voor de volgende editie . Want hey.. 'the future looks bright!'. Zo komen Trixie Whitley? Mooneye & Lankum naar Little Waves 2021, op 17 april.
Ook met andere bands van dit jaar wordt verder onderhandeld.
 

 
IBE IN CONCERT
Save the date:zaterdag 16 januari 2021
 
IBE komt naar C-mine voor een intiem concert! De echte fans krijgen een kans om hem in een unieke setting aan het werk te zien!
> Koop hier je ticket (of zouden we mensen ook laten opteren voor ruil ticket lw/ibe?) en dan dezelfde prijs hanteren?

 
WAT MET MIJN AANGEKOCHT TICKET?
 
Mensen die een ticket kochten voor Little Waves 2020 worden persoonlijk gecontacteerd. Tickets blijven geldig voor de volgende editie op 17 april 2021.

Wat als ik een Early Bird ticket kocht?
De tickets voor Little Waves 2021 kosten 28 euro en zijn vanaf nu te koop. Indien je reeds in het bezit bent van een Early Bird ticket, dan behoud je je voordeel.
 
Wat als ik geen ticket wilt voor Little Waves 2021?
Indien je geen ticket wenst voor editie 2021, kan je het ticket inruilen voor theatercheques t.w.v. je aangekocht ticket. Daarmee kies je een voorstelling/concert naar keuze voor volgend seizoen. Opgelet, als je een Early Bird ticket kocht, verlies je dan wel je voordeel.