Dit evenement is afgelopen

B-Classic Festival: Diner met vleugels | uitverkocht

B-Classic Festival: Diner met vleugels | uitverkocht

De jaarlijks terugkerende avond waarop wij, in een co-productie met de Lions Club Midden Limburg, het hart laten spreken, de maag en smaakpapillen tevreden stellen, en de oren iets serveren wat zij nooit eerder hoorden.

 

Op vrijdag 26 april schuift u in La Grande Salle van Thor Central de benen onder tafel voor een succulent diner onder muzikale leiding van Jef Neve (bekend als de helft van het duo Natalia-Neve – smiley naar keuze invoegen) en zijn gasten Alano Gruarin, Michel Bisceglia, Carlo Nardozza, Rhonny Ventat, Ben Faes, Matthias De Waele en de Australische jazzzangeres Kristen Cornwell.


Ventat is bij de doorgewinterde bezoeker van B-Classic al jaren bekend als extreem begenadigd huissaxofonist, Gruarin en Nardozza zijn twee Genkse rasmuzikanten met renommee, de eerste pianist, de tweede jazztrompettist. Faes en De Waele zorgen voor een stevige ritmesectie.

Wie nog nooit van pianist Michel Bisceglia heeft gehoord, wensen wij een spoedig ontwaken uit zijn/haar coma en een gezwinde revalidatie toe.


Drie pianisten met naam en faam, drie vleugels, sax, trompet, contrabas, percussie en zang: zeg niet dat u dat al eerder gezien of gehoord had.

Afterparty met Buscemi!
 

De opbrengst van de avond gaat traditiegetrouw naar Kleine Prins, een Limburgse vzw die zich inzet voor kinderen die voor hun achttiende getroffen worden door kanker of een andere levensbedreigende ziekte.

 

Co-productie met Lions Club Midden Limburg