The Bootleg Beatles

The Bootleg Beatles

opstelling flex (staand/zittend)

DATUM: wo 12 februari 2020

LOCATIE: Kleine zaal

UUR: 20:15

koop tickets

BASISPRIJS: € 31

-26: € 26

koop tickets

Een recensent zei onlangs... 'Het zijn niet John, Paul, George en Ringo... maar je zult het gewoon niet geloven.'

 

Deze Britten worden terecht als de beste Beatles-vertolkers bestempeld. Hun performance perfectioneren ze al sinds de jaren tachtig, waardoor deze show zowel visueel als muzikaal het beste eerbetoon aan de The Fab Four is.

Gevormd uit de originele cast van Londen's West End musical 'Beatlemania', The Bootleg Beatles zijn 'een instelling' geworden met hun perfecte recreatie van de hits van het bekendste liedboek ter wereld. Elk klein detail is aanwezig, van kostuums tot authentieke historische instrumenten; van hun 'Liverpool-humor' tot de perfecte verbuiging en vocale mimiek. Niet enkel hun geluid is helemaal authentiek, maar ze lijken ook nog eens griezelig hard op de originelen.

Opgelet, dit concert heeft een flexibele opstelling met zowel staan- als zitplaatsen. De zitplaatsen zijn beperkt. Kom op tijd als je zeker wil zijn van een zitplaats.   

Minder bekende verhalen achter de wereldberoemde songs, optredens en platenhoezen staan centraal in een lezing in de Bibliotheek Genk op donderdag 30 januari 2020 -  19.30 uur - € 5,00.

Niels Klerkx beantwoordt heel wat vragen: hoe leidde de enorme bekendheid van The Beatles tot enkele komische maar ook gevaarlijke complottheorieën? Was Yoko Ono echt de oorzaak van de split? Hoeveel droegen Ringo en George Harrison bij aan het succes van de band? Hoe groot was nu eigenlijk de rivaliteit met die andere grootheden, The Rolling Stones?

Een ideale introductie zijn tot het concert van The Bootleg Beatles!

https://www.bibliotheekgenk.be/it-was-50-years-ago-today---lezing-over-the-beatles