Dit evenement is afgelopen

Black Box Revelation

Black Box Revelation

Support: Ratmosphere

Jan Paternoster & Dries Van Dijck zitten weer helemaal op kruissnelheid! Op 15 november komen ze voor de eerste keer naar C-mine en ongetwijfeld gaat het dak eraf!

 

Timing:
20u15: Ratmhosphere (support)
21u15: Black Box Revelation

Wat zou in godsnaam de volgende geniale stap van Black Box Revelation zijn na een muzikaal avontuur van bijna tien jaar, drie albums vol krachtvoer en een handvol radio hits, na het platspelen van prestigieuze podia in binnen- en buitenland, voorprogramma’s van o.a. Meat Puppets, Beady Eye, Jane’s Addiction en Iggy Pop, een opwindende tour door de US, het opnemen in L.A. met producer Alain Johannes (Queens Of The Stone Age), het opduiken van hun muziek in tv-series als Sons of Anarchy en True Blood en een gastoptreden in dé talkshow David Letterman’s Late Show?  
 
Gewoon een steengoed nieuw album afleveren. En dat hebben ze gedaan met Tattooed Smiles. Het werd een krachtige & emotionele plaat, die de brute schoonheid van hun heimat Brussel omarmt. Jan en Dries bewijzen eens te meer hun muzikale veelzijdigheid met samenwerkingen met onder andere Roméo Elvis en Seasick Steve. Daarbij verliezen ze uiteraard hun onnavolgbare sound en gevoel voor old-school Amerikaanse blues niet uit het oog.


 

SUPPORT:

Ratmosphere

Ratmosphere is het project van broers Serruys, ontstaan in een afgelegen boswachtershuis.
Aan de basis liggen nostalgisbche lo-fi synths, doffe drumbeats, disco-esk baslijnen afgekruid met nonchalante vocals en hier en daar een pittige gitaarlijn. 

Ratmosphere werd door Maarten Devoldere van Warhaus opgepikt, die hen prompt meenam op tour naar Zwitserland en Italië als supportact. Met hun plaat 'this is my logo' onder de arm komen ze eagerly hun nieuw materiaal voorstellen.