Little Waves 2019

Little Waves 2019

DATUM: za 13 april 2019

LOCATIE: Alle zalen

UUR: 18:00

koop tickets

BASISPRIJS: € 23 (early bird, op = op)

€ 33 (vvk) - € 38 (kassa)

koop tickets

De ticketverkoop start 10 december om 10u.

Dat Little Waves vooralsnog kleinschalig genoemd wordt, heeft enkel te maken met vierkante meters. De intieme en hoogst uitzonderlijke setting waarin het publiek kan genieten van grote namen én opkomende indie-bands is uniek. Een mix van lokaal en internationaal, opkomend en gevestigd, minimalistisch en ruig, dat is Little Waves 2019!

 

Ticketinfo (verkoop start 10 december om 10u)
Early Bird tickets: 23 euro (beperkte oplage, op=op) - deadline: 31 januari
Regular ticket: 28 euro (vanaf 1 februari) - deadline: 23 maart
Hurry up ticket: 33 euro (vanaf 24 maart)
Avondkassa: 38 euro

Eerste namen:


RYLEY WALKER (USA) kon in tijden van examens gewoon wel eens het antwoord kunnen zijn op de vraag ‘geef het synoniem voor singer songwriter’. De rasartiest uit Rockford, Illinois bezorgt je intense muziekvreugde met zijn aandoenlijk stemgeluid en fijne luistertunes. Hij is in 2018 helemaal op dreef met de release van ‘Deafman Glance’ in mei en onlangs verscheen nog ‘The lillywhite sessions’, met covers van Dave Matthews Band. En in april 2019 op ons podium!
WHISPERING SONS (BE)
zorgen voor uitverkochte concerten, nummer 1–noteringen, een nieuw album (‘Image’), kunnen we er deze dagen nog omheen? Nee. Willen we er omheen? Helemaal niet! Hun eigenzinnige sound, aandringend en onheilspellend, klinkt live geagiteerd, ongemakkelijk, maar vooral rauw en eerlijk. En impressive! De winnaars van Humo's Rock Rally 2016 zullen je een heerlijke trip bezorgen! Een trip helemaal richting jaren ’80.
PORTLAND (BE)
is finalist Humo’s Rockrally 2016, winnaar van Studio Brussel’s ‘De Nieuwe Lichting’ 2018, passeerde op heel wat festivals (Dranouter, Boomtown, OLT Rivierenhof, Crammerock, Leffingeleuren, …) en is nu helemaal op ramkoers met hun nieuwe single (onder de vleugels van het Belgische label [PIAS]): het wonderschone ‘Lucky Clover’. Oprecht trots dat we Portland, deels uit Limburgland, op Little Waves hebben staan!
GABRIEL KAHANE (USA)
is singer-songwriter met zijn basis in Brooklyn, NY, tot daar niets nieuws. Maar als je weet dat zijn muzikale basis klassieke muziek is, stijgen de verwachtingen automatisch. En dat is voor Kahane helemaal geen probleem. In de zomer verscheen ‘Book Of Travelers’, pianoballades van het betere genre. Maar ook live betovert Kahane.  Laat je onderdompelen door eigenwijze, meeslepende pop, kortom, een concert voor de échte liefhebber.
CRAYON SUN (BE)
. Als een ex-lid van Millionaire en Mark Lanegan - Aldo Struyf - samen met Mister Blues  - Big Dave - een muzikaal engagement aangaat, kan je als muziekfan alleen maar stralen. Stralen én je ticket voor Little Waves boeken! Crayon Sun bezorgt je een avondje Gutter Twins, Afghan Whigs, Millionaire, maar dan anders. Heerlijk anders. 

MARISSA NADLER (USA) ‘With a new strength to her songs, Nadler’s force has never seemed greater’, een greep uit één van de toprecensies van haar nieuwste en beste album totnogtoe, ‘For my crimes’ (Bella Union), én het bewijs waarom we deze Amerikaanse singer-songwriter oh zo graag op Little Waves wilden. Mission accomplished dus, en jullie zijn de winnaars! Een gig vol sobere en aangrijpende songs met invloeden uit folk, country, zelfs een snuifje black metal, en u op de eerste rij, wedden?De ticketprijs voor Little Waves blijft zeer democratisch!

Koop vanaf 10 december je Early Bird tickets aan slecht € 23 !! Let wel, de oplage vroegboektickets is beperkt!
Vanaf de tweede lading namen betaal je € 28. In een laatste fase kosten tickets € 33.
Tickets aan de avondkassa kosten € 38, maar de vorige edities waren steeds uitverkocht.