Dit evenement is afgelopen

Landjuweelfestival: Cloaca - Theater de WAANzin (Gent)

Landjuweelfestival: Cloaca - Theater de WAANzin (Gent)

Cloaca is een verhaal over mannen. Vier mannen. Mannen die al jarenlang beste vrienden zijn. Mannen die dromen hadden. Mannen die ambities hadden. Mannen die elk hun eigen weg insloegen. Mannen die liegen. Mannen die de schone schijn ophouden. Mannen die het gemaakt hebben.

 

Mannen die op de proef gesteld worden. Mannen die twijfelen aan zichzelf. Mannen die twijfelen aan elkaar. Mannen die vrouwen nodig hebben.  Mannen die vrouwen verwerpen. Mannen met verborgen agenda's en verlangens. Mannen die het niet meer weten. Mannen met een serieuze midlifecrisis, quoi.

 

Tekst: Maria Goos

Regie: Debbie Crommelinck

Spel: Katrien Wemel, Dirk Crommelinck, Dirk De Corte, Frederik Duprez, Marnix Van Hamme.

 

 

ACHTERKLAP


Benieuwd hoe deze productie tot stand is gekomen en hoe daarbij keuzes zijn gemaakt? Blijf dan na de voorstelling nog even zitten voor Achterklap. Je hoort de makers aan het woord en je kan hen ook zelf vragen stellen.

 

“Doordachte regie, zuinige, maar sterke scenografie, prachtige soundtrack, intrigerende kostumering, en uitzonderlijk sterk spel aan een verschroeiend tempo met oog voor timing en ruimte voor cynisme, humor en pijn. Een gestileerde voorstelling die over de hele lijn scoort.”

(uit het verslag van de selectiejury)

Een abo (minstens 5 voorstellingen) kun je hier aankopen.

Personen met een VT-statuut krijgen een korting van 50%.

Zij kunnen hun tickets, op vertoon van een klever en hun paspoort, kopen aan het bezoekersonthaal.