Dit evenement is afgelopen

The Sore Losers

The Sore Losers

album release concert (staand)

Limburgs vuilste exportproduct (na de steenkool): The Sore Losers!

 

De explosieve Belgische rockers van The Sore Losers hebben net de opnames van hun nieuwe album afgerond met producers James Patralli en Steve Terebecki van de band White Denim (US). Dit wordt het vierde album van The Sore Losers die sinds 2009 aan hun succesverhaal schrijven. Hun vooruitgeschoven single ‘Dark Ride’ is een instant classic en doet alleen het beste vermoeden voor de rest van de plaat die op 5 oktober verschijnt.

Live werkt hun mix van blues en garagerock bijzonder aanstekelijk, dat bewezen ze al op festivals als Werchter, Pinkpop en een uitverkochte grote zaal van de Ancienne Belgique.

Na een steengoed optreden in de Marquee op Pukkelpop komen ze hun nieuwe album ‘Gracias Señor’ presenteren in C-mine op 20 oktober 2018.

Voor dit concert zijn er geen zitplaatsen voorzien.

The Very Very Danger (support)
Het nieuwe, bombastische rocktrio met ludieke insteek telt leden van Wallace Vanborn & Horses On Fire en wanneer de band (bestaande uit Michélé De Feudis, Femke Decoene en Ian Clement) het podium opklimt doen ze dat als hun alter-ego's, Kitty, Bunny & Bear. Geladen met capes en oortjes zien ze er aaibaar en ontwapenend uit, maar vuren een arsenaal bazooka-riffs op je af.

Timing:
20.15: The Very Very Danger (support)
21.00: The Sore Losers