Dit evenement is afgelopen

'Nuff Said

'Nuff Said

Met telkens een uitverkocht huis kunnen we stellen dat ‘Nuff Said een échte succesformule is in Genk.

 

De vaste ingrediënten blijven ongewijzigd: het stomende huisorkest BRZVLL, een toppresentator en internationale gasten die voor een unieke avond zorgen met een mix van comedy, poëzie en muziek in een ongeëvenaarde sfeer.

Opgelet, de zitplaatsen zijn beperkt. Wil je graag zitten, kom goed op tijd. Anders voorzien we een staanplaats.

 JAN LINSSEN

JAN LINSSEN klom zeven jaar geleden op een podium om zijn omgeving te plezieren. En met succes! Jan treedt ondertussen zo'n 100 keer per jaar op en deelde al het podium met o.a. Wim Helsen, Phillipe Geubels en Bart Cannaerts. Jan stond in de finale van de Culture Comedy Award in 2012 en in die van de Lunatic Comedy Award in 2013.

 

COLLIEMAN


COLLIEMAN mag dan geen dreadlocks of Jamaicaanse roots hebben, zijn stem, teksten en sound zouden je met gesloten ogen danig in de war sturen. De jonge Gentenaar klinkt immers als een rasechte reggeamuzikant. Zijn debuutplaat The Same Blood kreeg lof uit alle mogelijke windstreken én podiumplekken op reggae-walhalla's als Couleur Café, Reggea Geel en Polé Polé.

https://www.youtube.com/watch?v=baYS7CxFlN8

 

AYA SABI


AYA SABI woont in Genk en studeert Biomedische Wetenschappen in Maastricht. Ze blogt tweewekelijks voor deredactie.be, is collumist voor NTGent Magazine en heeft een stevige live-reputatie. Sabi debuteerde in 2017 met de verhalenbundel 'Verkruimeld Land'. Ze schrijft over recht en onrecht, leven en dood, kunst en cultuur, ver en dichtbij, oorlog en vrede.

 

ARBI EL AYACHI

ARBI EL AYACHI loopt sinds hij kon lopen steeds tegen een stoet in, koppig, nieuwsgierig en hard van leer. Een schildpad die meer over de weg kan vertellen dan een haas. Misschien is hij heel speciaal of gewoon door een kosmische fout op de verkeerde planeet gezet. Op 'Nuff said komt hij een stukje try-outen voor zijn eerste avondvullende show die op 11 oktober in première gaat in CCBE.

 

DALISO CHAPONDA

DALISO CHAPONDA is afkomstig uit Malawi en werd beroemd door Britain's Got Talent waar hij het in 2017 tot in de finale schopte. Hij werd een Facebook- en Youtube-ster met meer dan 100 miljoen weergaven van zijn optredens. Ondertussen treedt hij op over heel de wereld en op de grootste comedyfestivals in Edinbrugh, Melbourne en Montreal.
Kan je niet wachten tot 6 april? Bekijk dit filmpje.

 

 Facebook: https://www.facebook.com/events/1871542472963265/