Dit evenement is afgelopen

'Nuff Said

'Nuff Said

Soe Nsuki, Sharrif Simmons (VS), Chaz & Djalu, Arbi El Ayachi, Jarred Christmas (NZ), BRZZVLL, Erhan Demirci (host)

Met telkens een uitverkocht huis kunnen we stellen dat ‘Nuff Said een échte succesformule is in Genk.

 

De vaste ingrediënten blijven ongewijzigd: het stomende huisorkest BRZVLL, een toppresentator - Erhan Demirci - en internationale gasten die voor een unieke avond zorgen met een mix van comedy, poëzie en muziek in een ongeëvenaarde sfeer.

Opgelet, de zitplaatsen zijn beperkt. Wil je graag zitten, kom goed op tijd. Anders voorzien we een staanplaats.

SOE NSUKI

SOE NSUKI is al langer geen onbekende meer. Comedienne, journaliste bij Charlie magazine, B-girl en zoveel meer. Ondertussen werden haar good vibes ook opgepikt door televisie. Ze was te zien in onder andere ‘Weg zijn wij’ en ‘Slimste Mens Ter Wereld’. In december is ze in première gegaan met haar eerste avondvullende voorstelling ‘Soetopia’, de ultieme feel good show!

 

SHARRIF SIMMONS (VS)

SHARRIF SIMMONS (VS) is een gerenommeerde dichter afkomstig uit Alabama. Hij deelde reeds het podium met grote namen zoals Mos Def, Talib Kweli en Saul Williams. De liefde voor het dichten begon voor Simmons bij een baantje in de kleine, maar geprezen boekenwinkel van zijn tante. Vandaag reist hij door de Verenigde Staten en Europa met eigen werk.
Zijn eerdere passage in België bleef niet onopgemerkt: https://www.youtube.com/watch?v=Ru6wGpypPms&t=122s

 

CHAZ & DJALU

CHAZ & DJALU Jonas Thys en Gianluca Anastasi, groeiden beiden op in de cités van Genk. Op 21 januari 2019, de dag van de maaneclips, lieten ze hun album ‘ECLIPS’ op de wereld los. Speciaal voor ‘Nuff Said steken ze een aantal nummers van hun nieuwe plaat in een akoestisch jasje onder pianobegeleiding van een andere getalenteerde jonge Genkenaar, Ibe Wuyts.

 

ARBI EL AYACHI

ARBI EL AYACHI loopt sinds hij kon lopen nog steeds tegen een stoet in, koppig, nieuwsgierig en hard van leer. Een schildpad die meer over de weg kan vertellen dan een haas. Misschien is hij heel speciaal of gewoon door een kosmische fout op de verkeerde planeet gezet. Op ‘Nuff Said komt hij een stukje try outen voor zijn eerste avondvullende show die op 11 oktober in première gaat in ccBe.

 

JARRED CHRISTMAS (NZ)

JARRED CHRISTMAS (NZ) is een innovatieve stand-upper uit het Britse circuit. Jarred’s humor is vlot en spontaan gebracht met meesterlijke improvisatie en energieke verhalen. Jarred is een vaste waarde op het Edinburgh Festival en gewilde headliner op internationale festivals over de hele wereld. “One of the funniest men to pick up a microphone” – Time Out
Kan je niet wachten tot 2 maart? Hier is al een sneak peek:https://www.youtube.com/watch?v=NurQtpa590E