Dit evenement is afgelopen

‘Nuff Said For Life

‘Nuff Said For Life

5 euro per ticket gaat naar Music For Life.

Met telkens een uitverkocht huis kunnen we stellen dat ‘Nuff Said een échte succesformule is in Genk.

 

'Nuff Said. Wereld in beweging. Al 10 jaar lang podium vol stad. Tussen mainstream en underground, vol jong talent en internationale namen. Met elke maand een rits kwaliteit. Be it comedy, literatuur, muziek, spoken word,... Telkens vakkundig ingekapseld door de jungle hazers van BRZZVLL en chef d'orchestre Erhan Demirci.

Nuff Said is solidair in alles wat het onderneemt. Zo vieren we deze december- editie opnieuw de ‘NUFF SAID FOR LIFE. Een iets hogere ticketprijs, maar je krijgt daarvoor feestelijk lekkere hapjes en we  schenken unieke Music for Life cocktails. Met een beetje geluk maak je kans op leuke prijzen met onze ‘Nuff Said-tombola. De opbrengst schenken we aan Palestina Solidariteit.

Opgelet, de zitplaatsen zijn beperkt. Wil je graag zitten, kom goed op tijd. Anders voorzien we een staanplaats.

De gasten voor deze editie:

AHMED AHMED (VS) is comedian en acteur. Hij startte in 2005 de 'Axis of Evil' Comedy Tour,  die ook uitgezonden werd op Comedy Central, en raakte zo bekend bij een internationaal publiek. Hij speelde in big budget Hollywood films en had een grote rol in de sitcom 'Sullivan and Sons'. Zelf regisseerde Ahmed ook de bekroonde documentaire 'Just Like Us', waarin jonge comedians van Beirut tot New York geen cultureel taboe uit de weg gaan.

--------------------------------------------------

IDA NIELSEN (DK) is voor eeuwig de laatste Funk Princess van Prince. Deze Deense bassiste werd in 2010 door zijne purperen hoogheid ontdekt en meteen aan het werk gezet in diens legendarische ‘the New Power Generation’ en ‘3rdeyegirl’. Ida Nielsen bracht naast haar tijd met Prince ook twee solo albums uit.

--------------------------------------------------

ISMAIL KURNAZ aka Izzy is een beginnend stand-up comedian die drie jaar in Spanje heeft gewerkt als entertainer en finalist was van Comedy Mania. Hij is geboren en getogen in Genk, volslank en beheerst een hele reeks talen die hij al te graag gebruikt. Na een korte pauze (en pogingen tot vermageren) wil hij zijn comedycarrière nieuw leven inblazen.

--------------------------------------------------

MAYSA DAW (PS) is een jonge songwriter. Met haar enorme vastberadenheid en geflankeerd door de Palestijnse alternatieve scène brengt ze haar muziek naar internationale podia. In 2015 verblufte ze de muziekpers met het krachtig feministische lied ‘Who you are’, dat ze samen met de Palestijnse rapgroep DAM schreef.  Twee jaar later volgde meteen haar debuutalbum ‘Between City Walls’.

--------------------------------------------------

PAUL CURRIE (IE) is het briesend, bebaarde middelpunt van zijn eigen gekte. De man startte ooit een carrière als circus-leraar en straatartiest, daarna zette hij de stap naar stand-up. Niet enkel ziet Currie er uit als een verdwaalde Viking, ook zijn show lijkt ver van huis. Is het een comedian? Of een absurdist? Zijn act is hoe dan ook compleet anders dan wat je ooit zag. “A one-man Monty Python on acid” quote The List UK.


-------

Tickets: www.c-minecultuurcentrum.be
Info: tickets@genk.be / 089 65 44 90
13 euro (-26 jaar) | 17 euro
Volgende editie: 2 februari 2019.

www.nuffsaid.be