Dit evenement is afgelopen

Karlijn Silegem/Maquis vzw - Onnozele

Karlijn Silegem/Maquis vzw - Onnozele

“Waar gaat ge naartoe met uw paard?”

“Een stuk van mijn hart verkopen,” antwoordde de vrouw.

Een stuk van haar hart verkopen. Natuurlijk.  Iedereen deed het.

 

En wie wilde er niet een stuk van een hart.  Wat gebeurt er als we alles kunnen kopen? Dan hebben we alles.  Wat gebeurt er als we alles hebben? Dan kunnen we ook nog pikken. In Onnozele wordt het theater de winkel. Omdat we zo graag ‘hebben’.  Onnozele is een theaterproject waarin tekst, beeld en muziek op een unieke manier interageren.

Samen met Nils De Caster, Walter Janssens, Kurt Vandendriessche, Sophie Kuijken, Marijke Sileghem, Herman Germeijs en Claus Van de Velde dompelt Karlijn Sileghem het publiek onder in het wondere Universum van ‘Onnozele’. In de regen of de modder, Onnozele amuseert zich. En route met haar zussen. Vanwaar of waarheen, gekocht of gepikt…ze is onderweg.

Onnozele is gebaseerd op een tekst van Bart Moeyaert. Op het podium wordt rasactrice Karlijn Silegem (bekend van vele televisie- en filmproducties zoals Tegen de sterren op, Deadline 14/10, de Anneliezen, Kavka, Katarakt, Helden boven alles …) bijgestaan door Nils De Caster (Broken Circle Breakdown). Hoog bezoek dus in C-mine.