Dit evenement is afgelopen

C-mine drive-in movies: Miss Peregrine's Home for Peculiar Children

C-mine drive-in movies: Miss Peregrine's Home for Peculiar Children

Voorstelling 1: parking opent om: 19u30. Film start om: 20u15
Voorstelling 2: parking opent om 22u30. Film start om: 23u.


Samen met Club 9, Koersel organiseren we éénmalig en exclusief de C-mine Drive-In Movies! Beleef de unieke ervaring van film kijken onder de open sterrenhemel vanuit de auto (filmgeluid via autoradio) of vanaf het terras, voorzien van luidsprekers. Onze crew serveert doorlopend eten & drinken. Reserveer nu al je ticket, want de plaatsen zijn beperkt.

 

Miss Peregrine's Home for Peculiar Children is de meest recente film van Tim Burton. Deze Amerikaanse fantasyfilm kwam uit in 2016 en is gebaseerd op de gelijknamige roman van Ransom Riggs. 

De geliefde grootvader van de 15-jarige Jacob "Jake" Portman wordt vermoord maar hij laat voor Jake aanwijzingen achter over een mysterie dat deze wereld en tijd overstijgt. Dankzij de aanwijzingen ontdekt Jake een magische plek op een mysterieus eiland: mevrouw Peregrines weeshuis voor bijzondere kinderen. Maar als hij kennismaakt met de bewoners en hun bijzondere gaven en hun krachtige vijanden, wordt het mysterie alsmaar groter en gevaarlijker. Jake ontdekt dat zijn eigen 'bijzondere' gave het enige is dat zijn nieuwe vrienden kan redden.

Van Tim Burton met o.a. Eva Green, Samuel L. Jackson, Kim Dickens, Judi Dench, Asa Butterfield.

Speelduur:
127 minuten

Locatie: C-mine plein, richting parking 3 rijden.
Aanrijroute:


 


De organisatie van de C-mine Drive-In Movies is in ervaren handen van Club 9 uit Koersel, Beringen.