Dit evenement is afgelopen

Theater Malpertuis - Beginners

Theater Malpertuis - Beginners

Theaterregisseur Piet Arfeuille (Ivanov, GAZ…) en cineaste Nathalie Teirlinck (Le Passé Devant Nous)duiken samen in het universum van de Amerikaanse grootmeester van het kortverhaal Raymond Carver. Dat  belooft een spannende visuele en theatrale gebeurtenis te worden.

 

De personages van de beroemde Amerikaanse schrijver Raymond Carver zijn vastgelopen in relationele routine en  begraven dromen. Ze worden opgeschrikt door een plotse crisissituatie of brengen hun zekerheden zelf aan het wankelen vanuit een diepgeworteld verlangen naar ‘het andere’.

Carvers’ kortverhalen zijn al vaak bewerkt voor theater en film, waarbij Short Cuts van regisseur Robert Altman (1993) de bekendste is. 

Een vijftal kortverhalen wordt met elkaar verweven in deze grote zaal voorstelling waarin ook de cast niet te versmaden is: Katelijne Verbeke, Karlijn Sileghem, Stefan Perceval, Frans Van der Aa, Vincent Van Sande, Lien Wildemeersch e.a. 

Schrijver: Raymond Carver

Bewerking en regie: Piet Arfeuille en Nathalie Teirlinck

Cast: Els Olaerts, Ariane Van Vliet, Karlijn Sileghem, Frans Van der Aa, Stefan Perceval, Vincent Van Sande, Tim Taveirne, Naomi van der Horst, Marlies Bosmans

Vormgeving: Amber Vandenhoeck (Peeping Tom)

Soundscape: Streamer (Gary Shepherd)

Coproductie: De Grote Post

www.theatermalpertuis.be