Dit evenement is afgelopen

Tom Van Dyck/Toespijs - Het beest in u

Tom Van Dyck/Toespijs - Het beest in u

GEANNULEERD

Zoals u de afgelopen dagen in de pers kon lezen, is de voorstelling Het Beest In U van Tom Van Dyck niet in première kunnen gaan. Ziekte hield Tom Van Dyck weg van zijn podium.

Dat betekent dat de voorstelling die hij in C-mine zou spelen op vrijdag 8 februari 2019 geannuleerd wordt.

In afwachting van verder nieuws betalen we uiteraard uw ticket terug of kan u uw ticket inruilen voor een eventuele andere voorstelling.


 

Tom Van Dyck kent u zowel van theater als van televisie. Hij schreef, regisseerde en acteerde in Van Vlees en Bloed, Met Man en Macht en Den Elfde van den Elfde. Hij speelde mee in successeries als Het Eiland, In de Gloria, Alles Kan Beter, Matroesjka’s, De Parelvissers, Safety First The Movie en Frits en Freddy.

Transhumaan Mentor Tom Van Dyck doet al meer dan 20 jaar onderzoek naar de leef-, denk en doepatronen van dieren. Hij ontdekte wederkerende systemen die het succesverhaal van heel wat dieren verklaren. Op basis van dit onderzoek ontwikkelde hij een revolutionaire methode waardoor aards geluk, relationeel evenwicht en professioneel succes ook voor de mens binnen handbereik ligt. Een vernieuwde kijk op de homo sapiens met praktische tips die onmiddellijk toepasbaar zijn op ieders leven, in gelijk welke situatie.

Kom kennismaken met deze methode en reserveer nu je zitje voor de initiatiecursus. Wees geen struisvogel die zijn kop in het zand steekt en ontdek: HET BEEST IN U
 

Tekst en Spel: Tom Van Dyck

Wetenschappelijk advies: professor gedragsbiologie Hans Van Dyck

Coach: Wim Helsen

Productie: Toespijs

Coproductie: Arenberg

Ontwerp: Stinus Van Grieken

www.toespijs.be