Dit evenement is afgelopen

Cie Cecilia - Heilig Hart

Cie Cecilia - Heilig Hart

Een nieuwe Arne Sierens, dat is altijd feest!

 

Deze keer kijkt de grootmeester van het melodrama  naar de ruzies tussen partners, familieleden, vrienden … Met o.a. Anemone Valcke en Robrecht Van den Thoren.

Herkenbaar, lachwekkend en heerlijk meeslepend. Heilig Hart vertelt het grappig en tegelijk pakkend verhaal van twee vrouwen en twee mannen die hun weg zoeken op de kronkelende autostrade van het leven. Daar bij crashen ze meer dan ze willen. Midden in de grillen van hevige verleiding en bijna opgebrand, zitten hun verslaafde zielen en lijven vol moed maar ook wanhoop.

Ontwapenend eerlijk en vol kleurrijke panache toveren Robrecht Vanden Thoren (Tom & Harry, Poepsimpel, Zingarate) en Gilles De Schryver (Tom & Harry, Code 37, het KIP) samen met Anemone Valcke (Offline, Vriendinnen, Bevergem) en Linde Carrijn (Wachten en andere Heldendaden, Vermist ) één grote serenade en smeekbede naar redding tevoorschijn. Ja, liefde kan sneller verloren gaan dan we willen, maar moet alstublieft absoluut ook terugkeren. Welkom op de roetsjbaan van Heilig Hart.

Arne Sierens gaat weer voor een schaamteloos maar erg ontroerend verhaal over een bende banale mensen. Heilig Hart is na Poepsimpel en Zingarate het derde deel van Sierens  drieluik over Liefde in de knoop en hoe je dat kan ontknopen.

Met een opvallende set van Guido Vrolix, livemuziek van Jean-Yves Evrard en kostuums van Ellen Kromhout.

www.compagnie-cecilia.be