Dit evenement is afgelopen

C-takt#2: Lucinda Ra - Grondwerk

C-takt#2: Lucinda Ra - Grondwerk

i.s.m. C-takt

Lucinda Ra is een collectief van kunstenaars zoals Simon Allemeersch (theater), Giovanni Barcella (muziek), Barbara Claes (theater), Stefanie Claes (theater), Maarten De Vrieze (fotografie), Brigitte Mys (zakelijk), Jeroen Van Herzeele (muziek), Sofie Van der Linden  en Mario Debaene (beeld).

 

 

 

U zag hen al eerder aan het werk in C-mine in Het fantastische leven  van de Heilige Sint-Christoffel, Euthanasie met Barbara en Stephanie, Rabot, Fioretti.

GRONDWERK is een 72 uur durend open atelier van het collectief Lucinda Ra. GRONDWERK vindt plaats rond een grote tafel. Het toegangsticket is 250 gram eten (geen vlees, vis of alcohol). Zo voorzien de toeschouwers de ingrediënten waarmee gekookt wordt. De keuken vormt het hart van het project en is doorlopend open. Als toeschouwer kan je je mengen in de gesprekken, of gewoon luisteren en kijken naar muziek, animatiefilms of korte voorstellingen. Zet je bij aan de tafel of kies zelf wanneer je langskomt, maar laat je verrassen in het moment.

Na eerdere passages in Brugge (Kaap), Gent (Vooruit), Kortrijk (Buda en CC), Antwerpen (deSingel) en Brussel (Kaaitheater) sluiten ze hun Grondwerk af in Genk.

 

https://grondwerkblog.wordpress.comTickets: voor de avondvoorstellingen betaalt u met 250 g voedingsmiddelen (geen vlees, vis of alcohol).