Dit evenement is afgelopen

Gerrit Vosters - Exploring the ABC of Tim Burton

Gerrit Vosters - Exploring the ABC of Tim Burton

Met dit ticket koopt u aan de balie uw expoticket aan € 6

In de wereld van Tim BurtonLand nemen zijn personages u als speelse, fantasierijke, maar vooral bekwame gidsen en als pure rasvertellers twee uur lang mee op sleeptouw.

 

In ‘Exploring the ABC of Tim Burton’ leidt Gerrit Vosters van FilmStof u twee uur doorheen het universum van Tim Burton.

Verwacht zeker geen klassiek, chronologisch verhaal, maar een kennismaking met Tim Burton-land aan de hand van kenmerkende thema’s die zo uitgesproken karakteriserend zijn voor Tim Burton en zijn werk. U wordt op een poëtische, fantasierijke manier ondergedompeld in duistere Victoriaanse wijken, het pastelkleurige Suburbia of op het grote kerkhof waar meer leven in de brouwerij heerst dan men zou verwachten.

 

Dualiteit, ambigue karakter, referentiekaders, verhalende elementen, filmfragmenten, … vormen de leidraad voor deze rondleiding en ontmoeting met een kleurrijke familie en rasvertellers met allemaal dezelfde blik in de ogen. De blik van een jongeman die nooit ‘besliste’ dat de wereld er anders moest uitzien. Tim Burton deed het gewoon.

 

www.filmstof.com