Dit evenement is afgelopen

Little Waves presents... Spinvis (solo) & Saartje Van Camp – In werkelijkheid

Little Waves presents... Spinvis (solo) & Saartje Van Camp – In werkelijkheid

UITVERKOCHT

In werkelijkheid zit het anders. In werkelijkheid zit alles altijd anders. Speciaal voor het theater schrijft Spinvis een muzikaal verhaal over De Werkelijkheid.

 

Samen met hem en theatermaker en multi-instrumentaliste Saartje Van Camp verdwalen we in het labyrint van Waarheid en Schijn.

Achter ieder verhaal zit een ander verhaal. En ook dat verhaal vertelt niet alles. Alles…kunnen we dat ooit weten? Willen we dat wel weten? In werkelijkheid tasten we in het duister. In werkelijkheid willen we niet anders.

In Werkelijkheid is een visuele en muzikale vertelling met veel nieuwe en oudere liedjes van Spinvis. Vaak opnieuw gearrangeerd. Soms verstild. Soms keihard.

de Volkskrant*****: ‘Staande ovatie…voor een avond die schitterde met de schoonheid van tedere wijsheid.’ (over de vorige solo  theatervoorstelling van Spinvis).

Lees een interview over deze nieuwe voorstelling van Spinvis en Saartje Van Camp.

Deze voorstelling kadert in de reeks LITTLE WAVES PRESENTS... We presenteren u de fijnste selectie singer-songwriters en indie muziek. Stuk voor stuk bijzondere avonden voor de muzikale ontdekker.