Dit evenement is afgelopen

Michelino Bisceglia plays Tim Burton

Michelino Bisceglia plays Tim Burton

UITVERKOCHT

In dit eenmalige concert dompelt Michelino Bisceglia het publiek onder in de vele fantasiewerelden van Tim Burton. In opdracht van C-mine arrangeert en orkestreert hij de kenmerkende muziek uit Tim Burton’s films voor een unieke bezetting, bestaande uit het Michel Bisceglia trio aangevuld met enkele muzikanten en een koor.

 

Michelino Bisceglia geniet als componist vooral naamsbekendheid via zijn diverse filmsoundtracks (Marina, Blue Silence, Hannah,…). Voor zijn soundtrack van de film ‘Marina’ ontving hij op het filmfestival van Gent een World Soundtrack Award.

Verder treedt Bisceglia al ruim 20 jaar nationaal en internationaal op met zijn naar hem genoemde piano jazz trio. Hij is tevens de winnaar van de Limburgse Cultuurprijs 2017. Bisceglia groeide zelf op met de films van Tim Burton en hij gaat dan ook maar al te graag aan de slag met deze muziek.

Tijdens het eerste deel van de voorstelling zal het Michel Bisceglia trio een alternatieve interpretatie geven aan muziek uit films waaraan Bisceglia zelf meewerkte, zoals Marina, Le Fidèle, Hannah en Blue Silence. Het tweede deel is volledig gewijd aan de muziek uit de films van Tim Burton.

Bezetting:

Michel Bisceglia Trio

            Michel Bisceglia - piano

            Werner Lauscher - bass

            Marc Léhan - drums

 
Gaetan La Mela - percussie

Mario Villuendas - cello

Firas Al Alwani - clarinet/bass clarinet

Karlijn Noten - zang

Jeugdkoor Lirica Genk en jeugdkoor De klinkertjes Hoeselt olv Karlijn Noten.


Op de avond van de voorstelling zijn de expo en de shop exclusief geopend tot 20 uur.


www.michelinobisceglia.com