Dit evenement is afgelopen

Machine De Cirque (CA)

Machine De Cirque (CA)

Vanaf 8 jaar

Vijf canadezen staan garant voor knotsgek en spectaculair circus!

Wat te doen in een wereld zonder televisie, auto's of computers? Voor die vraag zien vijf mannen zich gesteld, kort na een verwoestende apocalyps. Er zit niets anders op, ze moeten helemaal opnieuw beginnen, alles, ook hun fysieke skills, weer opbouwen en – hoop doet leven – uitvinden of er misschien nog andere overlevenden zijn. Misschien wel vrouwen!

 

De mannen van Machine de Cirque zijn dus druk in de weer op hun bouwsteiger. Daar komt het oorspronkelijke beroep van de regisseur en oprichter van de Canadese groep mooi bij van pas: Vincent Dubé was van huis uit ingenieur.

Er worden allerlei constructies in elkaar geknutseld, wat aanleiding geeft tot veel acrobatiek, manipuleren en jongleren met wat de
mannen zoal uit de puinhopen opdiepen. Steigerbuizen blijken uitstekend te kunnen fungeren als Chinese paal.

Tussen de puinhopen ligt ook een fiets die op alle mogelijke manieren wordt bereden en een stuk hout voor een alternatief nummertje Koreaanse plank (wip) is natuurlijk al gauw gevonden.

Tja, en na al die intensieve arbeid willen de heren natuurlijk even baden. Maar hoe doe je dat, als je je niet helemaal bloot wilt geven? In Machine de Cirque wordt het hele leven opnieuw uitgevonden. En en passant ook het circus.

www.machinedecirque.com