Dit evenement is afgelopen

B-Classic verwent!

B-Classic verwent!

Muzikale ontmoetingen met Jef Neve, gecombineerd met culinaire verwennerijen

Dinsdag staat in het teken van de gastronomie én Jef Neve (foto). En met de buikjes rond laten wij het hart spreken: de opbrengst van deze avond (in een co-productie met Lions Club Midden Limburg) gaat integraal naar Kleine Prins, een Limburgse vzw die zich inzet voor kinderen die voor hun achttiende getroffen worden door kanker of een andere levensbedreigendeziekte.

 

Terwijl u in Thor Central de voeten onder tafel schuift, staan er twee mensen centraal: Jef Neve en Rick de Leeuw. Die laatste als ceremoniemeester en maître d’hôtel, de eerste uiteraard als de voortreffelijke muzikant die we kennen. Het gezelschap heet Jef Neve & Friends, maar de waarheid is dat Jef en de muzikanten waarmee hij dinsdag aan de slag gaat elkaar nauwelijks kennen en voor het eerst samenspelen.


De avond bestaat uit drie concertblokken: eentje na het voorgerecht, één net voor het nagerecht, en nog een toemaatje na het dessert. Over het eten kunnen we even kort als mysterieus berichten: het zal succulent zijn, salmonella-vrij, en voor hot-dogs moet u elders zijn. Smakelijk! De opbrengst van deze avond is ten voordele van vzw Kleine Prins.
Deze vzw zet zich in voor ouders en families die geconfronteerd worden met kinderkanker.


Co-productie met Lions Club Midden Limburg

Met
Jef Neve piano | Lorenzo Gatto viool | Tcha Limberger viool | Philippe Thuriot accordeon
Ekaterina Levental mezzosopraan | Maarten Lingier piano | Rhonny Ventat saxofoon
Dick van der Harst gitaar


TICKETS
€ 85 all-in.
Geen reductie mogelijk.
Niet inbegrepen in de festivalpas.

Het volledige programma van het B-classic Festival vind je hier .