Dit evenement is afgelopen

Kwart Voor Vrijdag - Geen gezicht

Kwart Voor Vrijdag - Geen gezicht

Ten voordele van Music For Life

Geen gezicht
Een creatie van Kwart voor Vrijdag.

 

TICKETS: mail naar kwartvoorvrijdag@gmail.com
De opbrengst van deze avond gaat integraal naar Music For Life.

Drie muzikanten maken al 10 jaar samen muziek. Langzamerhand kwam daar ook tekst tussen gefietst. En dat zorgde voor muzikaal jeugdtheater (De Kleuren van het Getto in 2016). Maar de echte droom wordt nu werkelijkheid met hun eerste avondvullende voorstelling GEEN GEZICHT.
 
Denk cabaret. Denk vrolijk muziektheater. Denk drie enthousiaste muzikanten met een pak bagage en vooral veel goesting. Denk muzikaal entertainment met een voorliefde voor humor. En u bent er: daar waar grote namen als Kommil Foo of De Nieuwe Snaar al jaren toonaangevend zijn, is er plaats voor jong talent dat dezelfde weg inslaat. Kwart Voor Vrijdag, dus.  
 
GEEN GEZICHT is een voorstelling over een doosje. En over kaarten tussen de spaken. Over groentechips en rozenbottelthee. Over stommiteiten. Over Liefde en vlees. Van andere vrouwen. Over jezelf storten. Sterven en voortleven. In gedachten. Over een puinhoop. En content zijn. Achteraf.
 
Maak binnenkort kennis met dit prettig gestoorde trio op één van de try-outs vanaf september, in een zaal in uw buurt. Of zie ze aan het werk bij de première in januari 2018 en tijdens de tournee door Vlaanderen.
 
Muziek, tekst en spel:
Roeland Aerts (Zang – Gitaar – Cello – Piano – Percussie)
Simon Bruyninckx (Zang – Sax – Piano – Percussie)
Tom Daelemans (Zang – Contrabas – Trompet – Mondharmonica – Piano)
 
Coaching: Daniël Sikora
 
GEEN GEZICHT komt tot stand met de steun van de Provincie Limburg via Stroom subsidie en met de steun van C-takt en CC De Adelberg Lommel.