Dit evenement is afgelopen

Tienermeisjes Gigos Sledderlo - IJsjekadijsje

Tienermeisjes Gigos Sledderlo - IJsjekadijsje

De tienermeisjes van Sledderlo zijn verheugd om hun voorstelling Ijsjekadijsje te tonen op Cirq' Cité!

 

Zondag 10 september om 15:00

Duur: 30 min.
De voorstelling is geschikt voor alle leeftijden.

> Bekijk het volledige programma van Cirq' Cité

Een jaar geleden begonnen de tienermeisjes van Gigos Sledderlo aan dit theaterproject.

Vzw Gigos heeft verschillende jeugdwelzijnswerkingen in 5 wijken van Genk. We proberen kinderen hun leefwereld te verbreden en hen een plek te geven waar ze al hun talenten kunnen ontdekken en hierin kunnen groeien.Bij dit project met SACA Yawar, waren de tienermeisjes in het begin nog wankelend op de stelten. Focus en inlevingsmorgen waren het doel van een reeks theaterspelletjes en bewegingsoefeningen. Een snuifje acrobatie zorgde voor een boost van vertrouwen en het wankelen maakte plaats voor zelfverzekerde steltlopers. Tastend in hun fantasiewereld kwamen we gaandeweg tot een verhaal. Om het geheel helemaal af te maken, werkten ze als vlijtige naaisters aan hun eigen kostuum en werd deze flyer getekend door nog een supertalent Ayca.

Op 22 april 2017 werd het resultaat van dit proces een eerste keer vertoond aan familie en vrienden in de stadsschouwburg van Genk.

De meisjes zijn verheugd om IJSJEKADIJSJE nu te tonen op Cirq’ Cité!

Met de nodige kriebels brengen de meisjes het verhaal over een wereld waar alles goed gaat. Tot een ander wezen opeens opduikt; hun brainwasht en meeneemt naar een andere wereld…

Geraken ze uit de ban ?

www.gigos.be
           
www.yawar.be