Dit evenement is afgelopen

Krokusfestival

Krokusfestival

In CCHA

“De kunstenaar is iemand die vanuit de oplossing het raadsel kan maken.” (Karl Krauss)
Dat is wat het Krokusfestival wil realiseren: het raadsel maken, het raadsel van de ver-beeld-ing, van de ontroering, van de emotie, van de lach, van de fantasie, de ongebreidelde eindeloze fantasie. Een fantasie die buiten alle lijntjes kan en mag kleuren.

 

Vandaar: hartelijk welkom aan alle kinderen, jongeren, ouders en grootouders en aan iedereen die zich jong van hart en leden voelt.

Krokusfestival 2018 staat in het teken van Let's play en wil een ode uitbouwen aan het spel: het spel van het kind, van de artiest, van de programmeur, van de ouders.


Samengevat? Ook voor de 21ste keer viert het Krokusfestival de kunsten voor jong publiek met een eigenzinnig en prikkelend festivalprogramma vol theater, dans, video, muziek, performances en speelse installaties. Met veel nieuwe makers en voorstellingen en premières uit binnen- en buitenland. In CCHA, maar ook elders in de stad.
Ontdek het volledige programma en bestel je tickets (nu het nog kan!) via krokusfestival.be & facebook.com/krokusfestival