Dit evenement is afgelopen

Nordic night(s: Forhånd - Etukäteen - Fyrirfram

Nordic night(s: Forhånd - Etukäteen - Fyrirfram

In CCHA

Er was eens Nordic night, na 10 edities een referentie voor de muziek uit het Noorden. Door optredens van artiesten als Jóhann Jóhannsson, Under Byen, Ólafur Arnalds, Efterklang, Susanna, Rebekka Karijord, Agnes Obel, Emiliana Torrini en vele anderen.

 

In oktober 2016 vouwden we Nordic night zachtjes op en plooiden Nordic night(s) open: een multidisciplinair kunstenfestival vanuit het Noorden. Met dans, pop en rock, jazz, klassieke muziek, video/film en een familievoorstelling. Maar ook met een randprogramma met lezing en debat, een workshop tekenen en een heus festivalcentrum mét shop.

Wordt echt elke wereldhit geschreven in Zweden? Speelt elke IJslander in een band? Schrijven ze de beste thrillers in het Hoge Noorden? En maken ze daar meteen ook de beste televisie/dvd-series? Komen de mooiste designobjecten en meubelen uit Scandinavië? 

CCHA gaat opnieuw op zoek naar het antwoord op deze en vele andere vragen in de tweede editie van het jaarlijkse festival Nordic night(s) eind oktober. Voor de duur van het festival richten we onze parketzaal in als nordic festivalcentrum. Daar organiseren we het randprogramma van het festival. Maar je kan er voor en na de voorstellingen en concerten en tijdens de pauzes ook terecht voor een drankje in een aangepast kader.

De volledige programmering vind je later op onze website, in de festivalbrochure en/of in onze nieuwsbrieven.

Velkommen, tervetullut, välkommen, velkomið!

programma
programmafolder

nordicnights.be