Dit evenement is afgelopen

'NUFF SAID met Roland van Campenhout, Mo Amer (VS), Peter Jouke (NL), Elisabeth Severino Fernandes,

'NUFF SAID met Roland van Campenhout, Mo Amer (VS), Peter Jouke (NL), Elisabeth Severino ...

Een perfecte formule met literatuur, muziek, humor en vooral veel ambiance. Het eenvoudige maar geniale concept van ‘Nuff Said zorgde het vorige seizoen telkens voor een bomvolle zaal.

 

NUFF SAID 5 dec 2015

'Nuff Said. Kruispunt van livemuziek, comedy en gesproken woord. Waar je de stad ziet. Voorbij het benoemen. Voorbij wat morgen hip is. Met funkboat on acid BRZZVLL als immer legendarisch huisorkest. Master of ceremony Erhan Demirci als koning van het vasttapijt en het berkenwoud. Komt dat zien! Elke eerste zaterdag van de maand in C-mine.

PIETER JOUKE (NL) hing vijftien jaar geleden zijn carrière als psycholoog aan de wilgen en stortte zich met al zijn energie op de wereld van de humor. Het werd een reis waarin hij zijn onuitputtelijke bron aan grappen gebruikte bij het schrijven voor verschillende cabaretiers en voor vele radio- en televisieprogramma's. Hij wordt door recensenten bezienswaardig en geniaal taalgrappig genoemd.ROLAND VAN CAMPENHOUT is bekend als een getalenteerde en creatieve gitarist, een groot singer-songwriter en een bijzonder sympathieke muzikant. Roland is goed thuis in blues, maar ook in reggae, country, jazz, wereldmuziek en folk. Hij draait al 40 jaar mee maar hij weet telkens weer een nieuw publiek aan te spreken en aansluiting te vinden bij nieuwe generaties.ELISABETH SEVERINO FERNANDES is geboren in Madrid, maar groeide op in België. Haar moeder is Portugese, haar vader komt uit de Dominicaanse Republiek. Elisabeth is de drijvende kracht achter Mama’s Open Mic en Radio Mama, twee projecten rond spoken word en slam poetry. In haar eigen werk zijn maatschappijkritiek, haar roots en haar passie voor geschiedenis terugkerende thema’s.MO AMER (VS) is een gevestigde comedian uit Texas. Hij heeft het over de absurde problemen van religie, terreur en politiek gemengd met eerlijke, persoonlijke verhalen over zijn Palestijnse familie en zichzelf. Net terug van een Amerikaanse tour met niemand minder dan comedy-icoon Dave Chappelle is hij helemaal klaar om C-mine plat te spelen.

-----------

Reserveren aangeraden: c-minebezoekersonthaal@genk.be / 089 65 44 90.

vvk: 10 euro| kassa: 12 euro

www.nuffsaid.be


Volgende edities zijn op 06.02, 05.03 en 02.04

In samenwerking met vzw Irada