Dit evenement is afgelopen

ZIN IN ZOMER: voorafje - vzw Labo - Rondleiding expo 'Black'

ZIN IN ZOMER: voorafje - vzw Labo - Rondleiding expo 'Black'

Zin in Zomer 2017

Elke voorstelling van Zin in zomer begint met een ‘voorafje’. Bij de voorstelling van Abdelkader Benali, Bleri Lleshi, Chantal Pattyn, Bart Eeckhout, Anneleen Boehme en Frie Mechele krijg je dit vooraf:

 

Het Limburgse designcollectief vzw Het Labo bestaat dertig jaar en viert dat met een terugblik  én een vooruitblik. In de Flashb(l)ack kijken ze terug op 30 jaar projecten en tentoonstellingen met een hoge aaibaarheidsfactor. In B(l)ack to the Future nemen ze het ‘zwart’ als leidraad voor nieuw werk van ruim honderd designers uit binnen- en buitenland.   Om met de glimlach door te wandelen en speciaal voor u, met een gids.

Prijs: Gratis, enkel in combinatie met de voorstelling van Abdelkader Benali, Bleri Lleshi, Chantal Pattyn, Bart Eeckhout, Anneleen Boehme en Frie Mechele

LOCATIE


Zin in zomer is een organisatie van Villa Verbeelding Hasselt (voorheen: Literair Museum) in samenwerking met Bibliotheek Genk en C-mine cultuurcentrum Genk, Stedelijke Bibliotheek Hasselt, Bibliotheek en cc de Bogaard Sint-Truiden, ondersteund door Vlaams Fonds voor de Letteren, Stad Genk, Stad Hasselt, Stad Sint-Truiden.