Dit evenement is afgelopen

ZIN IN ZOMER: Kris van Steenberge, Cara Van der Auwera, Esmé Bos & Bart Voet

ZIN IN ZOMER: Kris van Steenberge, Cara Van der Auwera, Esmé Bos & Bart Voet


In de hangar van het familiebedrijf Juwel Fruithof in Zepperen, vlakbij de serres en de aardbeienvelden, nemen auteur Kris Van Steenberge en interviewer Cara Van der Auwera het podium in.

 

Centraal staat de alom geloofde roman Woesten, een broeierig familieverhaal / zedenroman / thriller over het ongelukkige huwelijk tussen Elisabeth en Guillaume dat dramatisch zal eindigen, over de totaal verschillende tweelingbroers Valentijn en Nameloos, over lotsbestemming in WOI, één van de donkerste periodes uit onze geschiedenis. Maar ook Kris Van Steenbergens tweede roman, Blindelings, draait rond een ontwricht gezin en past dus perfect in het familiethema van deze Zin in Zomer.

Cara Van der Auwera stelt in het ochtendprogramma Espresso op Klara met pit het culturele leven in Vlaanderen voor. Zij leidt deze middag het gesprek tussen de aarbeien.

Tussendoor zullen Esmé Bos (1969) en Bart Voet (1972), haar partner-in-music, ons trakteren op De mooiste wiegliedjes van hier en elders. Maak kennis met Spaanse, Italiaanse, Turkse, Arabische of Duitse versies van onze slaapliedjes en geniet!Voorafje: rondleiding ‘Juwel Fruithof’

Voor de voorstelling (om 10u) nemen we je op sleeptouw doorheen het fruitbedrijf. Ruik je de aardbeien al?

Wil je ook gratis naar het voorafje komen?

Boek hier je combi dagticket!


LOCATIE


Zin in zomer is een organisatie van Villa Verbeelding Hasselt (voorheen: Literair Museum) in samenwerking met Bibliotheek Genk en C-mine cultuurcentrum Genk, Stedelijke Bibliotheek Hasselt, Bibliotheek en cc de Bogaard Sint-Truiden, ondersteund door Vlaams Fonds voor de Letteren, Stad Genk, Stad Hasselt, Stad Sint-Truiden.

Foto Kris Van Steenberge: Johan Jacobs©
Foto Esmé Bos: Koen Broos©
Foto Bart Voet: Koen Broos©