Dit evenement is afgelopen

Laika - My Robot is a Lover M.R.I.A.L.

Laika - My Robot is a Lover M.R.I.A.L.

1ste graad

Het is 2093. Of 2067. Of misschien gewoon 2018. Het doet er niet toe: het is de toekomst. Hij wil iets. Zoenen. Vrijen, misschien wel. Verliefd worden, vlinders in zijn buik. Grote, Ware Liefde, als het even kan. Hij doet een bestelling. De A8128. En ze komt. Een meisje, perfect voor hem. Einde verhaal? Toch niet. Er komt nog iemand. Zijn buurmeisje. Bepaald geen prototype. Bepaald geen robot. Bepaald geen meisje, perfect voor hem.

 

In ‘My Robot is a Lover’ wordt een dilemma voorgelegd: kiezen we voor een berekend liefdesleven, vrij van ergernissen, risico’s en hartenpijn? Of nemen we de liefde zoals ze is – ongrijpbaar, onverklaarbaar, onzegbaar?

Marjet Moorman maakte deze voorstelling – over liefde in een gedigitaliseerde wereld - in het kader van haar master regie aan de Toneelacademie Maastricht. Op vraag van en onder de vleugels van Laika diept ze dit project verder uit.

regie Marjet Moorman / spel Laura De Geest, Santino Slootweg, Joke Van Canneyt  / advies vormgeving Vasilis Apostolatos / coaching tekst & dramaturgie Mieke Versyp / coaching regie Jo Roets
 
www.laika.be
 
Foto: Kathleen Michiels