Dit evenement is afgelopen

Tout petit - licht!

Tout petit - licht!

1ste kleuterklas (geen instapklassen)

licht! is een voorstelling waarin het licht aan het dansen gaat Kleine lichtjes en grote spots tollen over het podium. Het licht danst in het rond, en de performers bewegen mee.

In licht! maak je kennis met de vele nuances van licht: het schemerlicht van een zaklamp, het felle licht van een grote spot en het reflecterende licht van een spiegel. Elk schijnsel brengt een andere sfeer. De voorstelling prikkelt je verbeelding. Ze zorgt voor verwondering bij jonge kinderen, en ook bij volwassenen.

 

licht! is een woordeloze danstheatervoorstelling over bewegend licht. Aan het eind van de voorstelling wordt het publiek uitgenodigd om zelf te experimenteren met licht en schaduw.

Choreografie & dans: Lies Cuyvers en Ciska Vanhoyland / Muziek: Koen Brouwers / Dramaturgie: Gerhard Verfaillie / Bewegingsadvies: Iñaki Azpillaga / Scenografie: Katrijn Baeten / Lichtontwerp: Harry Cole / Productie: tout petit / Coproductie: P2 - cultuurcentrum Hasselt & Theater a/h Vrijthof Maastricht i.k.v. interlimburgse subsidies, C-mine cultuurcentrum

Met dank aan de Vlaamse Gemeenschap, STROOM - talentondersteuning in cultuur door de provincie Limburg, kunstencentrum STUK, Villa Basta

Klik hier voor de website

Foto: Katrijn Baeten