Dit evenement is afgelopen

ZIN IN ZOMER: voorafje - Kruidjes van de liefde door Creosa Govaers

ZIN IN ZOMER: voorafje - Kruidjes van de liefde door Creosa Govaers

Elke voorstelling van Zin in zomer begint met een voorafje. Bij de voorstelling van Bart Moeyaert & Thijs Delbeke krijg je een kruidige lezing aangeboden.

Het centrum van Genk krijgt er deze zomer een familievriendelijke, groene plek bij: een pop-up-tuin op het binnenplein van het stadhuis! We ontvangen je hier voor een ‘déjeuner sur l’herbe’. Créosa Govaers geeft een lezing over de heilzame krachten van kruiden.

 

Verwarmende geuren van kaneel, tijm en vanille zorgen voor een koesterend effect. Het versterkt je immuunsysteem en je zelfvertrouwen. Ben je klaar om te ontdekken wat ze voor de liefde doen? Laat je onderdompelen in deze geurige lezing van de liefde en ontdek de rijke geschiedenis van de kruiden.

Prijs: Gratis, enkel in combinatie met voorstelling van Bart Moeyaert & Tijs Delbeke

LOCATIE
Stadsplein 1, 3600 Genk


Zin in zomer is een organisatie van Villa Verbeelding Hasselt (voorheen: Literair Museum) in samenwerking met Bibliotheek Genk en C-mine cultuurcentrum Genk, Stedelijke Bibliotheek Hasselt, Bibliotheek en cc de Bogaard Sint-Truiden, ondersteund door Vlaams Fonds voor de Letteren, Stad Genk, Stad Hasselt, Stad Sint-Truiden.