Dit evenement is afgelopen

'Nuff Said

'Nuff Said

Brother Ali (VS), Dalilla Hermans, Peter Baeten, De Hygienas, Jarred Christmas (NZ)

‘Nuff Said, volgens de gekende formule. Huisorkest BRZZVLL, presentator/knuffelbeer Erhan Demirci en een fantastische line-up van internationale gasten brengen live muziek, spoken word en comedy.

 

TIMING:
deuren open: 19:45
start show: 20:15
Opgelet, de zitplaatsen zijn beperkt. Wil je graag zitten, kom op tijd. Voor de anderen voorzien we staanplaatsen!

De line-up voor deze editie:

BROTHER ALI (VS) staat als rapper hoog aangeschreven in de Amerikaanse underground-scène. Met scherpe teksten en een imposante overtuiging is deze tot de islam bekeerde albino al 20 jaar een unieke stem in de hiphop. Brother Ali vindt zijn inspiratie bij de golden age of hiphop met artiesten als KRS-One, Public Enemy en Rakim.
DALILLA HERMANS schrijft voor Charlie Magazine en was afgelopen jaar soms te zien op de beeldbuis. Sinds ze in 2014 een tekst schreef over haar ervaringen met racisme, maakt Dalilla het haar missie om polarisatie te overstijgen en zoekt ze dialoog tussen mensen, ongeacht hun origine. In mei 2017 verscheen haar eerste boek, ‘Brief aan Cooper en de wereld’.


PETER BAETEN is terug te vinden op podia met Onze Zaak. Hiermee brengt hij voornamelijk 90’s HipHop, maar dan van deze tijd. Hij stond aan de wieg van dit collectief samen met Ikke en Deejay Baze, waarmee hij reeds twee projecten heeft uitgebracht, het meest recente getiteld ‘De Tijd’. Ondertussen is hij ook druk bezig met het zijne naast het ‘Onze’


DE HYGIENAS
zijn een even uniek als eigenzinnig comedytrio. David Vennix, Jeroen Marien en Tom De Rons brengen zapcabaret vol bizarre sketches, aanstekelijke liedjes en absurde intermezzo’s. Met materiaal schatplichtig aan Monty Python wonnen ze de juryprijs van het befaamde Leids Cabaret Festival.


JARRED CHRISTMAS (NZ)
is een innovatieve stand-upper uit het Britse circuit. Jarred’s humor is vlot, en spontaan gebracht met meesterlijke improvisatie en energieke verhalen. Jarred is een vaste waarde op het Edinburgh Festival en gewild headliner op internationale festivals over de hele wereld.


TIMING:

deuren open: 19:45
start show: 20:15
Opgelet, de zitplaatsen zijn beperkt. Wil je graag zitten, kom op tijd. Voor de anderen voorzien we staanplaatsen!

www.nuffsaid.be