Dit evenement is afgelopen

Maquis / Karlijn Sileghem

Maquis / Karlijn Sileghem

Onnozele

U kent Karlijn Sileghem van de Hugo Matthysen-producties, zowel in het theater als op televisie. Zij gaat aan de slag met een tekst van Bart Moeyaert. Het resultaat is een voorstelling waarin u alles kan kopen wat op het podium voorbij komt. Zolang de juiste prijs betaald wordt. Het wordt een muzikale voorstelling waarin de humor van Karlijn Sileghem een belangrijke rol zal spelen.

 

Wat gebeurt er als we alles kunnen kopen?
Dan hebben we alles.
Wat gebeurt er als we alles hebben?
Dan kunnen we ook nog pikken.

In Onnozele krijgt het publiek de kans alles te kopen wat er op de scène passeert: de spelers, de belichting, de kostuums, de rekwisieten, het decor, de muziek, de techniekers, de muziekinstrumenten, een mengpaneel, enfin, alles wat los en vast zit.

Behalve een witte muts want die is kapot, een halve jachthoorn want dat is een familiestuk en de projectie van een schilderij want die projectie is van iedereen.

Na afloop is de toeschouwer eigenaar van de voorstelling, zwart op wit vastgelegd. Bijna alles is te koop: zolang de juiste prijs maar wordt betaald. Op meeslepende melodieën wekt Karlijn Sileghem Onnozele tot leven.

Samen met Nils De Caster, Sophie Kuijken, Herman Germeijs en Claus Van de Velde worden we ondergedompeld in een muzikale groepsreis voor onnozelaars. In de regen of de modder, Onnozele amuseert zich. En route met haar zussen. Vanwaar of waarheen, gekocht of gepikt…dat Onnozele onderweg is, zullen we geweten hebben.