Dit evenement is afgelopen

De Koe

De Koe

HelloGoodbye

Acht acteurs spelen een stuk dat plukt  uit de vertrek- en aankomstscènes van de Russische en Westerse literatuur, aangevuld met eigen teksten. Zijn we opgelucht als we ergens aankomen omdat we ergens anders konden vertrekken. Welk verleden nemen we mee en welke bagage laten we achter?

 

HelloGoodbye is een komedie zonder midden waar het begint en eindigt met vertrekkende en aankomende mensen.

Met Natali Broods, Sien Eggers, Ans Van den Eede, Tanya Zabarylo, Willem de Wolf, Peter Van den Eede, Michael Vergauwen en Mats Vandroogenbroeck. Deze topcast spelen samen 35 personages in een samengaan van ontvangst- en afscheidsceremoniën.

Natali Broods kent u van haar werk bij De Koe, maar ook uit series als Met Man en Macht, Zone Stad, van films als Any Way The Wind Blows, Wasteland, De Helaasheid der Dingen …

Sien Eggers is één van de bekendste actrices van Vlaanderen. U zag haar niet enkel in talloze theaterstukken, maar ook in succesvolle televisieseries als Het Eiland, Eigen Kweek, Spitsbroers, De Ronde, Clan  én in talrijke films als Dirty Mind, Linkeroever.

Er zijn weinig televisieseries waar Peter Van den Eede geen rol in speelt. De lijst is te lang om hier op te noemen. Als theatermaker is hij één van de grote namen van het hedendaags theater. Zijn invloed als theatermaker is niet te onderschatten. En tenslotte is hij ook één van de bekendste radiostemmen in Vlaanderen: de reclamespots met zijn stem zijn uit de duizenden herkenbaar.

www.dekoe.be