Dit evenement is afgelopen

Gravity & Other Myths - A Simple Space (7+)

Gravity & Other Myths - A Simple Space (7+)

In samenwerking met Theater Op De Markt - Dommelhof

Voorstelling in samenwerking met Theater op de markt - Dommelhof. De tickets van C-mine cultuurcentrum zijn uitverkocht, maar u kan nog tickets kopen via http://www.theateropdemarkt.be/info-tickets/


 

Zeven acrobaten gaan tot in het extreme om hun fysieke grenzen op te zoeken. Via rauwe, maar ook delicate circustechnieken en opgezweept door livemuziek gaan ze er volledig voor. Het publiek voelt de energie van de artiesten en beleeft het ‘nu’ van het circusmoment. A Simple Space kreeg wereldwijd schitterende kritieken.

Tegelijk rauw en delicaat. Zeven arobaten duwen hun fysieke limieten tot het uiterste. Aangemoedigd door percussie en ondergedompeld in het moment ontlokt A Simple Space oprechte en verwonderde reacties bij het publiek.

Een gestripte scène, geen make-up, geen verhullend licht of een theatrale laag. Je zit kort bij het podium en voelt de hitte, ziet het zweet en hoort elke ademing. Gewapend met niets dan brute kracht en katachtige behendigheid verleggen de zeven acrobaten hun grenzen. Ze laten je kennis maken met de realiteit waarbij falen en zwakte ook bij het circus horen. Niets blijft verborgen, alle persoonlijke verhalen schijnen door. Deze eerlijkheid is essentieel bij deze voorstelling. 

Gravity & Other Myths uit Australië won tal van prijzen met deze voorstelling, o.a. Best Circus at Adelaide Fringe in 2014 en een Australian Dance Award for Best Physical Theater in 2015.

Voorstelling voor volwassenen en kinderen vanaf 7 jaar.

“A total triumph!” – The Guardian

★★★★★ – So So Gay Magazine
★★★★★ – Broadway Baby
★★★★★ – Edingburgh Guide
★★★★★ - London Theatre 1

www.gravityandothermyths.com.au